Joss Whedon overtog som instruktør af “Justice League”, da en familietragedie tvang Zack Snyder til at trække sig fra jobbet. Ifølge Ben Affleck har Whedon ikke blot færdiggjort Zack Snyders arbejde. Han har også sat sit eget præg på DC-satsningen.

Se også: Joss Whedon bliver angiveligt ikke krediteret instruktør på “Justice League”

Det er Entertainment Weekly, der har talt med Batman-skuespilleren. Og ifølge ham kommer “Justice League” altså til at bære tydeligt præg af begge sine instruktører:

”Det er lidt usædvanligt. Zack blev ramt af en familietragedie og trådte tilbage, hvilket var forfærdeligt. Joss var den bedste person, vi kunne have fundet til filmen. Vi var heldige, at han kunne træde ind. Det er et interessant produkt af to forskellige instruktører, begge med unikke visioner og stærke idéer,” lyder det fra Affleck.

Tidligere meldinger har ellers lydt, at Joss Whedons aftryk var så begrænset, at han ikke ville blive krediteret som medinstruktør. Og det til trods for, at Whedon har stået i spidsen for hele to måneders ekstraoptagelser med et budget på 25 millioner dollars.

Afflecks udtalelser kan dog tyde på, at “Justice League” bliver et møde mellem Zack Snyders mørke, alvorstunge stil og “Avengers”-instruktør Wheadons lettere tone.

“Justice League” får premiere d. 16. november.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 kblood 6 år siden

Jeg synes godt nok der er kommet en del nyheder om at det skulle være en virkelig dårlig film indtil videre og at de var i gang med at genoptage en del scener og sådan.

Håber nu den bliver god.
Gravatar

#2 Mejse 6 år siden

#1 men har der ikke været det omkring alle DC filmene :) man kan sige, de fleste har været rodet og de har haft for travlt, men vil ikke mene de er dårlige
Gravatar

#3 kblood 6 år siden

#2 Jo, men nu er medierne jo så også opmærksomheds søgende.
Gravatar

#4 steadi07 6 år siden

#1 - De samme historier gik omkring Rogue One, men det syntes jeg ikke, at man kunne mærke på det færdige produkt.
Gravatar

#5 kblood 6 år siden

#4 Nu er de jo netop også ved at genoptage en del scener, det gjorde de måske også i Rogue One efter de kom frem til det, så vi ikke så den version som mentes at have været dårlig.

Skriv ny kommentar: