‘Du kan ikke redde verden alene’. Sådan lyder taglinen til den kommende “Justice League”, som åbenbart kun er instrueret af Zack Snyder, selv om Joss Whedon er tilknyttet som færdiggørende instruktør.

Se også: Ben Affleck: “Justice League” er et produkt af to unikke instruktører

Det er Heroic Hollywood, der skriver, at Zack Snyder alene bliver krediteret som instruktør på “Justice League”, selv om Joss Whedon har haft netop det ansvar siden maj måned og frem til premieren.

Derimod er Joss Whedon nu blevet tilføjet som manuskript-forfatter på “Justice League”, hvilket må indikere, at “The Avengers”-instruktøren har lavet afgørende ændringer til handlingen.

Således forlyder det, at Whedon har ændret Snyders slutning, ligesom Lex Luthor angiveligt er klippet ud på ordre fra ‘manuskript-forfatter’ Joss Whedon.

“Justice League” får premiere d. 16. november.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Det var godt nok en ordentlig omgang had mod Zach Snyder, men det er åbentbart blevet den populære holdning at have. Jeg personligt elsker BvS, som jeg vil kalde sidste års bedste superhelte film, og før alle pludselig giver mig prædikatet DDC-lover, så vil jeg sige at Suiside Squad var den væreste Comic Book movie sidste år, og er blandt de værste comic book film, der nogensinde er lavet. Jeg vil sige Catwomen er værre, X-Men Origins - Wolverine er bedre. Jeg har heldigvis ikke set Superman IV - The Quest for Pease. Argh havde lige fortrængt Batman and Robin, og nu vender den tilbage igen - with a vengeance(Bat-Niples - thats something that never goes away).

Uanset om man kan lide Jesse Eisenbergs version af Lex Luthor(jeg selv havde ikke noget imod ham som et excentrisk geni, der vakler mellem det gale og geniale) eller ej, så er han del af DCEU, så at han ikke dukker op på et tidspunkt(det behøver ikke nødvendigvis være i Justice League), virker mærkeligt.

På den ovenoverstående totalt subjektive artikel vlrker det som om Joss Whedon kommer ind og skal forsøge at redde stumperne af Zack Snyders film. Jeg er faktisk begyndt at blive lidt bekymret for at han ændrer for meget på Zack Snyders version. Jeg personligt har aldrig været fan af filmen The Avengers, blandt alle MCU film vil jeg nok rangere den til omkring middel. Ganske vist har jeg kun set filmen en gang, men jeg tror ikke jeg følte nogen form for tilknytning til nogen af karaktererne, og det var kun fordi jeg havde set de foregående film, at jeg viste nogenlunde, hvad der foregik og hvorfor karaktererne gjorde som de gjorde. Der var stort set ingen introduktion af karaktererne, men de blev bare smidt ind i filmen, og så blev der tilføjet nogle store actionscener.
Gravatar

#2 Geekalod 3 år siden

123
Gravatar

#3 Hive 3 år siden

Click-bait overskrift. Der er strikse regler for hvem der kan og ikke kan få kredit som instruktør på en film. Hvis det havde været muligt, at sætte begge de to som instruktører, havde de sikkert gjort det.

Off-topic:
Hvordan anmelder man en bruger for spam? Jeg er træt af at se BRØDET skrive "123" til samtlige artikler her.
Gravatar

#4 Geekalod 3 år siden

123
Gravatar

#5 Nagash 3 år siden

#3 - Han er andmeldt og faktisk smidt ud, men han udnytter en fejl i koden, så han bliver ved med at poste :(
Gravatar

#6 Star Trek fever 3 år siden

Hvordan blokerer man så klovnen?
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#7 Hive 3 år siden

#6

Filmz arbejder på sagen.
Gravatar

#8 Geekalod 3 år siden

123

Skriv ny kommentar: