Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 103

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Christopher Nolan
  26%
 • Denis Villeneuve
  25%
 • En anden
  10%
 • Peter Jackson
  9%
 • Joss Whedon
  8%
 • Taika Waititi
  7%
 • Tommy Wiseau
  6%
 • Ridley Scott
  5%
 • Zack Snyder
  3%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

7. nov. 2013 13:17

Håber den bliver bedre end 'The Wolverine' ..

One mans evil can become the curse of all...

#2

7. nov. 2013 13:21

#1

Hvis udviklingen fortsætter i samme spor, som de to Wolverine film har lagt, så skulle det ikke være umuligt. Etteren var ikke, hvad den burde have været. Toeren gjorde det bedre, men der er stadig plads til forbedringer. Vi kan så håbe på, at de rent faktisk indtræffer.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#3

7. nov. 2013 13:44

The Wolverine var betydeligt bedre end den første, med undtagelse af de sidste 10-15 minutter, som var noget makværk. Så bedre slutning, og jeg er klart på.

#4

7. nov. 2013 13:56

The Wolverine var betydeligt bedre end den første, med undtagelse af de sidste 10-15 minutter, som var noget makværk. Så bedre slutning, og jeg er klart på.David Munch (#3)

Præcis. "The Wolverine" er efter min mening den mest vellykkede X-Men film (ikke at det siger specielt meget), fordi den fortæller en mere personlig og intim historie, og skruer ned for mængden af fjollede cameos fra andre mutanter.

Ærgerligt at de så valgte at gå full retard i de sidste 15 minutter.

#5

7. nov. 2013 16:30

Det vil for mig altid være et spørgsmål om hvad Aronofsky kunne have gjort med den franchise ;), ja jeg ved godt, at man burde komme over det, men sheeeesh :D

#6

7. nov. 2013 18:33

Dejlig nyhed:-)

Glæder mig til at købe den på dvd, her den 28-29.ende november :-)

En skurk jeg kunne håbe på er omega red :-)
http://en.wikipedia.org/wiki/Omega_Red

Han var sej og rå i bladene, og tror jeg kunne blive en endnu mere hårdere modstander til wolverine :-)

Håber filmens tid vil være efter the wplverine og inden den kommende x-men (DOFP) film, eller efter i en anderledes tidslinie som (og det er kun egen spekulation) jeg tror kommer efter hændelserne i Days of future past .

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#7

7. nov. 2013 19:00

Lidt sørgeligt at X-Men 3 er den hidtil mest indbringende X-Men film... suk.

Men mon ikke Days of Future Past slår den...

#8

7. nov. 2013 19:11

Jeg synes faktisk at The Wolverine var et skridt i den rigtige retning, så jeg ser da frem til en efterfølger. Men enig, jeg synes også at de sidste 10-15 minutter af filmen var nederen, men slot i alt, så var det en god og underholdende film.

Mental striptease..

#9

9. nov. 2013 05:57

Pyha! Heldigvis er The Wolverine med længder bedre end Origins. Det kommer selvfølgelig ikke bag på nogen, når James Mangold står bag kameraet, men jeg må samtidig indrømme, at jeg virkelig også godt gad se, hvad Aronofsky kunne have fået ud af Wolverines univers.

Nu kan jeg dog med ro i sindet se frem til en 2'er fra Jackman og Mangold. Tak, Mangold!

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#10

9. nov. 2013 08:16

Lidt sørgeligt at X-Men 3 er den hidtil mest indbringende X-Men film... suk.

Men mon ikke Days of Future Past slår den...Hive (#7)

X3 er undervurderet. Den står i skyggen af fænomenale X2. Men den er da lysår bedre end X-Men Origins: Wolverine og X-Kindergarten 1 eller hvad den nu hed.

Doctor Last Warning

#11

9. nov. 2013 08:43

Indrømmet, jeg har ikke set The Wolverine (endnu), men jeg er lidt i tvivl om ikke snart ham Wolverine har fyldt nok..? Hovedperson i tre X-Men-film og to selvstændige film indtil videre, ser ud til, at han fylder ret meget i den næste X-Men og så kommer der lige en selvstændig mere...

Jeg er godt med på, at han er "nem" at lave mange historier på, da han både er en spændende figur (og det synes jeg også, han er) og samtidigt har levet så længe, at man kan smide hans historier ind i alle mulige forskellige sammenhænge, men... Alligevel ! (verdens bedste argument)

Jeg synes s'gu bare, at der er så mange karakterer, også i X-Men, der kunne fortjene noget mere plads...

Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

#12

9. nov. 2013 10:54

#10

Selvom jeg heller ikke synes at X3 er helt så dårlig som den ofte bliver gjort til, så har den nogle fundamentale problemer som er ret svære at se gennem fingrene med. Og for mange karakterer.

At du hader First Class så meget forstår jeg slet ikke. Javist, de fucker fuldstændigt kontinuiteten op (hvilket jeg hader at de gør i stort set samtlige X-Men filmene til en hvis grad) og smider nogle lidt forkerte mutanter ind i oprindelseshistorien - men som enkeltstående film synes jeg det er den næstbedste af X-filmene hidtil, kun overgået af X2. Men i lang tid hadede jeg den selv fordi den driver gæk med enhver form for kontinuitet og lighed med tegneserierne som var blevet etableret i de tidligere film.

Den første Wolverine film derimod er forfærdelig fra det øjeblik han får sit adamantium, og bliver kun værre og værre derfra. At sætte First Class i båd med den er en usædvanligt hård dom.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger