Lad ikke seriens grandiose navn eller cheesy 70’er-rødder skræmme dig væk – denne første sæson af den bedste tv-serie i øjeblikket er en intelligent, vedkommende og forbandet underholdende affære, som du absolut ikke må snyde dig selv for. Her er ingen papmache-kulisser eller billige latexrumvæsner, og her er mindst lige så megen fængslende, menneskelig drama, som der er velproduceret, medrivende sci-fi/action. Serien ser bedre ud og lyder bedre end de fleste andre tv-serier på dvd, og ekstramaterialet er fint. Vi må krydse fingre for, at Universal også vælger at udgive seriens andre sæsoner herhjemme på dvd.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Patriarch 17 år siden

Nå... nu er den blevet pimpet så meget. Hvor kan den købes billigt skull eman en dag får et liv/tid til at se den?
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 inflector 17 år siden

Lyder spændende man bliver jo næsten nød til at få den anskaffet.
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#3 filmz-Morta 17 år siden

Måske jeg har en ting for ældre damer men synes sørme Mary McDonnell er lige ud sagt pisse dejlig at se på i Battlestar.. Oh well :)

Men giver anmelderen delvist ret, dog mistede jeg interessen for serien i dens anden season. Måske jeg burde give den en chance mere.
Gravatar

#4 McPeter 17 år siden

Hold da op en anmeldelse. :-)

Har kun set mini-series som jeg syntes godt om, så det har hele tiden været meningen jeg skulle have den... men kan da godt se på det hele at det nok skal være snart nu... :-)
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#5 McPeter 17 år siden

Aner ikke om der er DK-subs på denne:
Battlestar Galactica: The Complete First Season (4 Disc Set) - DVD Region 2 & 4 - £15.99
http://www13.cd-wow.com/detail_results_2.php?produ...
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#6 filmz-Kadann 17 år siden

#5 -

Det er der ganske sikkert ikke. Jeg har ihvertfald endnu ikke set en R2-udgave med danske undertekster, udover den der så er udgivet nu.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#7 dolphinfriendly 17 år siden

Serien er også virkeligt god, men en af de bedste serier overhovedet er at skyde en tand for højt. Som sci-fi serie mener jeg klart at bl.a. "Firefly" er bedre. Jeg gjorde den fejl at se sæson 1 før miniserien (anede ikke på det tidspunkt der var en miniserie), hvilket var en kæmpe fejl. Derfor, hvis nogen overvejer at se sæson 1, se for the love of God miniseries først! :). Det skal siges at jeg ikke har set sæson 2 og 3, så hvis den bliver bedre og bedre, er der helt sikkert noget at se frem til.

5/6 herfra

Gravatar

#8 trekster 17 år siden

Trust Me - den bliver kun bedre og bedre! Sæson 3 er ganske enkelt fænomenal!
"Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man"
Gravatar

#9 Benway 17 år siden

Jeg synes den er ganske underholdende, men jeg synes absolut også at "Firefly" er langt bedre. Primært fordi at personerne er mere troværdige og afrundede. Her virker enkelte lidt karikeret. Særligt "Starbuck" ligner en der var sprunget lige ud af tegneserierne. Til gengæld var jeg dybt imponeret over James Callis, som hæmningsløst stjæler samtlige scener han er med i. Man føler skiftevis afsky og medlidenhed med ham, men for pokker hvor er han sjov.
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#10 Nikmi 17 år siden

Jeg ser slet ingen grund til at sammenligne firefly med bsg men nok om det :) jeg synes også BSG er en af de bedste sci-fi i nyere tid også en af de bedste serier. og jeg synes det fedt de tør lave chorkerende ting for deres puplikum selv om det får dem lidt op på mærkerne til tider



Spoiler :





Amerikanerne blev lidt sure på div. forum efter at man kom tæt på en menneskelig selvmords bomber i sæson 3 mindede dem nok lidt for meget om virkeligheden. men jeg synes personligt det omtalte var ekstremt cool

Skriv ny kommentar: