Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 179

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  11%
 • Ultron
  8%
 • En anden
  7%
 • Hela
  5%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

21. jun. 2017 08:42

Gareth Edwards blev ikke fjernet som instruktør på Rogue One...

#2

21. jun. 2017 10:02

Gareth Edwards blev ikke fjernet som instruktør på Rogue One...Metallan (#1)

Jo, han blev fjernet. Det er bredt dokumenteret. Edwards blev dog ikke fyret direkte som Lord og Miller, men det var Tony Gilroy, som afsluttede 'Rogue One': http://filmz.dk/rogue-one-redningsmand-faar-5-millioner-dollars-som-tak

#3

21. jun. 2017 10:49

Lyder som en god beslutning, hvis de var igang med at lave Han Solo om til Adam Sandler eller lignende.

In other news... er det snart December?

#4

21. jun. 2017 11:49

Synes det er lidt svært at vurdere ud fra dette. Men han burde da være sarkastisk og egoistisk. I Star Wars filmene der udviklede han sig jo netop væk fra at være sarkastisk og egoistisk.

#5

21. jun. 2017 12:47

syntes også umiddelbart at det ville give mening at han var sarkastisk og egoistisk men altså der kan jo være mere eller noget andet i det

#6

21. jun. 2017 13:48

Jo, han blev fjernet. Det er bredt dokumenteret. Edwards blev dog ikke fyret direkte som Lord og Miller, men det var Tony Gilroy, som afsluttede 'Rogue One': http://filmz.dk/rogue-one-redningsmand-faar-5-millioner-dollars-som-takMorten Vejlgaard Just (#2)

At referere til sig selv som kilde duer sgu ikke når det du rapportere er forkert :)

Gareth Edwards blev ikke fyret, han instruerede de famøse reshoots. Tony Gilroy blev hyret ind til at give indput og hjælpe med at skrive re-writes. Tony Gilroy instruerede intet og det er faktisk ret godt dokumenteret (fx her http://www.vanityfair.com/hollywood/2016/12/rogue-one-reshoots-gareth-edwards)

Gareth Edwards er den eneste der er krediteret for at instruere og hvis han var fyret, hvorfor vil han så sidde på et panel sammen med Kathleen Kennedy til Star Wars Celebration?

Situationen er ret anderledes. Gareth Edwards fik hjælp til i forvejen planlagte reshoots, reshoots som blev mere omfattende end oprindeligt planlagt grundet de nye ideer.

Lord og Miller stopper deres arbejde på filmen imens de stadig er i gang med principal photography og lang tid før de planlagte reshoots. Jeg tænker at når vi engang ser den færdige film, står der "Directed by" hvem end der overtager og sikkert noget i stil med "Additional directing" af Lord og Miller, sikkert alt efter hvor meget af deres materiale der overlever og jeg tænker heller ikke at Lord og Miller kommer til at sidde til et Panel sammen med Kathleen Kennedy til næste store convention.

Min pointe er at jeg synes din dækning af Rogue One og dens reshoots har været forkert og har været det fra starten og tydeligvis er det endnu. Du er hurtig til at lave sensations overskrifter og ganske enkelt rapportere ting som ikke er korrekt. Hvad det skyldes kan jeg kun gætte om.

I det her tilfælde om Han Solo filmen er der ikke meget at tage fejl af og rapporteringen har været reel :)

#7

21. jun. 2017 13:57

#6 Referer til en historie, der linker direkte til The Hollywood Reporter. Jeg skriver ikke, at Edwards blev fyret, men han blev degraderet efter optagelserne.

Tony Gilroy var i spidsen for alle ekstra optagelser samt post-produktionen: Det har han - og bror John, chefklipper på Rogue One - blandt andet talt om her: http://filmz.dk/vild-darth-vader-scene-var-ikke-med-i-foerste-udgave-af-rogue-one

Selvfølgelig er den her situation anderledes - en regulær fyring, men endnu et eksempel på, at den kreative frihed hos Lucasfilm ikke er hos instruktøren - den har Kathleen Kennedy.

Hvis dækningen af Rogue One er forkert på Filmz, så er den det også på:

The Verge
The Hollywood Reporter
Slashfilm
Indiewire
Og mange, mange flere.

Dit link til Vanity Fair dokumenterer derimod intet - men er et interview med Edwards, hvor han afviser de mange, mange historier fra centrale kilder i og omkring Lucasfilm.

#8

21. jun. 2017 14:00

Forstår nu ikke hvorfor de altid skal prøve på deres eget. Kathleen Kennedy har ligesom bevist op til flere gange nu, at de er hende der bestemmer med den franchise.

#9

21. jun. 2017 14:45

#1 Har præciseret, så forskellen på de to tilfælde står tydeligere.

#10

21. jun. 2017 15:41

Mere om konflikten. Lucasfilm ville lave en 'Gareth Edwards', hvor Lord og Miller blev, men en anden instruktør skulle lave reshoots: http://collider.com/why-star-wars-han-solo-directors-fired

"She wanted to bring in a director to do reshoots like she did on Rogue One. Whereas Rogue One helmer Gareth Edwards was willing to allow Tony Gilroy to handle reshoots, Lord and Miller refused letting another director come in to retool their movie."

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger