Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 179

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  11%
 • Ultron
  8%
 • En anden
  7%
 • Hela
  5%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

7. jan. 2016 07:54

Bliver spændende at se hvad den kommer til at tjene i Kina. Hvis den skal nå Avatar tror jeg den bliver nød til at gøre det historisk godt i Kina.

Og borte med blæsten vil altid ligge nr. 1, hvis man regner inflation med, men dengang var der heller ikke så mange andre underholdningsplatforme som der er idag.

#2

7. jan. 2016 08:54

#1 Den gjorde det jo historisk godt i USA, så hvorfor ikke i Kina? Selvom de fleste nok allerede har set den ulovligt, så er jeg bestemt sikker på, at de alle også gerne vil have biografoplevelsen med. :)

#3

7. jan. 2016 09:08

#1 Den gjorde det jo historisk godt i USA, så hvorfor ikke i Kina? Selvom de fleste nok allerede har set den ulovligt, så er jeg bestemt sikker på, at de alle også gerne vil have biografoplevelsen med. :)Ceepa (#2)

SW er historisk set bare ikke særlig stor i Kina, de 3 prequels gjorde ikke det store væsen af sig der.

#4

7. jan. 2016 09:44

Synes det er velfortjent, så tillykke til de ansvarlige. Så bliver den næste forhåbentligt endnu bedre :)

#5

7. jan. 2016 18:44

Som #3 skriver var SW bare ikke så stor 2005, det kan selvfølgelig have ændret sig. Har læst at de har haft en intensiv reklamekampagne i Kina, så vi må se om det har hjulpet.
Hvis jeg husker korrekt lavede episode 3 9 millioner dollars i Kina.

#6

7. jan. 2016 19:53

Hvornår fanden holder de op med at kigge på indtægter og kigger på antallet af billetter istedet? Det giver sgu da ingen mening at vurdere succes ved at sammenligne på noget, som er baseret på billetpris.

80% af all movies should not have been made.

#7

7. jan. 2016 23:19

#6

Tænker at de vurdere succes udfra indtægter da det ligesom er det der skal give profitten. ;)

Er der nogen som har styr på de borte med blæsten tal som altid bliver bragt op? Med alle de repremiere den har haft i biffen, har man så lagt de indtægter oven i de oprindelige premiere tal uden at tage højde for inflationen, og så brugt det tal til at gange op med inflationen? Det virker bare urealistisk højt? Måske billet priser var skyhøje den gang?

#8

8. jan. 2016 00:23

#6

Tænker at de vurdere succes udfra indtægter da det ligesom er det der skal give profitten. ;)

Er der nogen som har styr på de borte med blæsten tal som altid bliver bragt op? Med alle de repremiere den har haft i biffen, har man så lagt de indtægter oven i de oprindelige premiere tal uden at tage højde for inflationen, og så brugt det tal til at gange op med inflationen? Det virker bare urealistisk højt? Måske billet priser var skyhøje den gang?Bishop (#7)

Man tager højde for inflationen. Ang. Borte med blæsten og de repremierer, regner man inflationen for hvert år den er blevet udgivet igen. Og det en film tjener i biografen årene efter, i tilfælde af repremiere, bliver lagt oven i boxoffice totalen.
Tilfældet med borte med blæsten var ikke høje billetpriser tværtimod, men der var bare mange som så den.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger