Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 233

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  7%
 • Ultron
  7%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

17. dec. 2017 11:13

Det er simpelthen gået for vidt...

#2

17. dec. 2017 15:03

Det er for dumt. Og det er allerede kammet helt over. Mange er dem er anklagede, men derfor kan de da være uskyldige.

Sætter sku Pulp Fiction på

#3

17. dec. 2017 16:37

Only in United States of Fluff....

Det tangerer nærmest til selvtægt, og lugter langt væk af nogen der vil ride med på bølgen og skabe lidt opsigt.

#4

17. dec. 2017 16:42

Så hvis du vil være mere etisk i dit film- og serieforbrug, skal du holde dig fra "Pulp Fiction", hvor Harvey Weinstein er krediteret som co-executive producer, og "Alene Hjemme 2", hvor Donald Trump har en cameo.

Ehhh hvorfor er det mere etisk? Der er jo ingen som er blevet dømt, kun anklaget og der er næppe beviser på det er sket, og dermed vil ske noget. Jeg tror jeg vil se the usual suspects fordi Kevin er med.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#5

17. dec. 2017 16:44

#4 nu må du altså stoppe det der dømt pjat :)

#6

17. dec. 2017 17:36

Der går ikke røg af en brand uden at der er ild i den.

#7

17. dec. 2017 18:42

“jeg dømmer dig hermed et dumt svin”. never gonna happen.

#8

17. dec. 2017 18:42

Hvad har etik med det at gøre. #5 Det er rigtigt hvad #4 siger. Man er uskyldig til man dømt ved en domstol. Der er flere 100 personer involveret i produktionen af en film og fordi nogle af disse træder ved siden af skal man nu til at boycutte disse film. Hvis en film er god så gider jeg ikke forholde mig til hvem der har gjort hvad om nogen har opført sig upassende.

F.eks. med Mel Gibson. Jeg ved ikke hvad han har sagt og er også ligeglad(selv om han sikkert har ret). Han er en god instruktør og ser hans film alligevel.

#9

17. dec. 2017 18:59

F.eks. med Mel Gibson. Jeg ved ikke hvad han har sagt og er også ligeglad(selv om han sikkert har ret).Johnny42 (#8)

Ooookay så...

Jeg supplerer lige med nogle Mel Gibson citater - som han "sikkert har ret i":

"You look like a fucking pig in heat, and if you get raped by a pack of niggers, it will be your fault." — phone conversation with Grigorieva

"Fucking Jews... The Jews are responsible for all the wars in the world… Are you a Jew?" — to male police officer during 2006 DUI arrest

"They take it up the ass. [laughs, stands up, bends over, points to anus] This is only for taking a shit." —to Spanish newspaper El Pais when asked what he thinks of gays, in 1991

"I'll apologize when hell freezes over. They can fuck off." —to Playboy in 1995, about whether he'd issue an apology to gays and lesbians, as GLAAD recommended

#10

17. dec. 2017 19:07

#8 har overhovedet ikke udtalt mig om etik eller sagt lad være med at se hans film :)

faktum er man ikke er uskyldig til man er dømt, medmindre der faktisk er tale om noget kriminelt, hvilket der i en del af #metoo sagerne ikke er, derfor er hele dømt diskussionen irrelevant, og selv med dem der er beskyldt for noget kriminelt, gælder hele uskyldig til man er dømt tingen ikke, har aldrig gjort og vil aldrig gøre, af den simple grund at det kun er relevant for den stats ordineret straf, ikke fordi hvordan folk ser en.

uskyldig til man er dømt er et flot ideal, men ikke noget der bliver brugt i praksis, eller noget der som sådan vil fungere i praksis, slet ikke som snipp vil have det, hvor ikke engang kevin spacey kan fyres uden en retssag....hvilket i praksis betyder at man skal, igennem en retssag før noget har nogen konsekvens, forklar mig lige engang hvordan det skulle fungere ?

så nej man er ikke uskyldig til man er dømt, man er uskyldig i statens øjne og vil ikke modtage eventuel fængselsstraf før man er dømt.....det er alt.

at tro andet er sødt men naivt :)

#11

17. dec. 2017 19:18

#9 Det må godt nok gå dig på når du bruger tid på at finde alle de udtalelser., men som sagt gider jeg ikke bruge min tid på det. Hvis han laver gode film så ser jeg dem.

#12

17. dec. 2017 19:29

#11 tror mest det er (selvom han sikkert har ret) delen der gjorde det :P tror ikke særlig mange faktisk boycotter film på grund af den slags.

#13

17. dec. 2017 19:32

Normalt har jeg det sådan man er uskyldig til andet er bevist. undtaget folk som Harvey Weinstein og Peter Madsen. Kan være så mange beviser at de allerede er "skyldige" inden de er dømt.
Hvad folk siger eller har gjort i en svag periode i deres liv, kan virkelig ikke få mit pis i kog, vi har vel alle haft et svært øjeblik i vores eller vil får det. Så hvorfor skulle em skuespiller ikke også må det ? De da mennesker lige som os andre.
Så er de en god skuespiller i mine øjne, så ser jeg da med glæde deres film.

#14

17. dec. 2017 19:33

#11 du kan lige så glemme det - Mejse er umulig at snakke med. Han mener alle er skyldige til det modaatte er bevist.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#15

17. dec. 2017 19:35

#10 Jeg forholder mig så heller ikke til skyld. Hvis folk har gjort noget strafbart må det gå rettens vej. Hvis de har opført sig upassende, grænseoverskridende eller generelt som et dumt svin, så er enhver arbejdsgiver i sin gode ret til at fyre dem uanset om det er strafbare forhold der er begået.
Men at oprette en hjemmeside hvor alle beskyldninger uanset hvornår De skulle være begået og uanset hvem der kommer med dem, kan medføre at en skuespiller eller film bliver blacklistet det er altså for langt ude.

#16

17. dec. 2017 19:46

#11 du kan lige så glemme det - Mejse er umulig at snakke med. Han mener alle er skyldige til det modaatte er bevist.Snipp (#14)

Enig. Har selv haft fornøjelsen, af at diskutere det med Mejse. I vedkommendes verden fungerer det sådan at, hvis en eller anden kvinde siger, at den og den har taget på hende... Ja så er den og den skyldige

#17

17. dec. 2017 20:00

#15 som jeg sagde syntes jeg også boycot og hjemmesider er noget mærkeligt noget, i denne sammenhæng.

#14+16 det er som om i ikke rigtig lytter :) johnny42 forstod forskellen på strafbare forhold og upassende opførsel med det samme, kun jer to der ikke gør :) har også gentagne gange sagt at der helt sikker vil være falske anklager, men i de sager vi faktisk har diskuteret er det jo åbenlyst ikke tilfældet som geekalot også kan forstå....så det er i virkeligheden kun jer to gøg og gokke der ikke helt kan se hvordan tingene hænger sammen :) har aldrig på noget tidspunkt sagt alle anklagerne var sande, eller at man var skyldig til det modsatte var bevist, det er bare jeres tolkning fordi at i kan lide kevin spacey :P måske i bare skulle kigge på hvad jeg faktisk siger, ikke på hvad i gerne vil have jeg siger, så det kan bekræfte jeres lalleglade teorier, om at upassende opførsel skal igennem en retssag. har i overhovedet nogen ide om hvor mange lande ville gå konkurs, hvis alle upassende opførsels sager skulle gennem retssystemet fordi at intet kan have konsekvenser før det er sket ?

eneste jeg faktisk har sagt er at ikke alle kan gå gennem retssystemet, fordi intet kriminelt er gjort, men hvis i render rundt og gramser på folk på arbejdet, bliver i sjovt nok også fyret, og endda helt uden en retssag.

#18

17. dec. 2017 22:24

#9 Det må godt nok gå dig på når du bruger tid på at finde alle de udtalelser., men som sagt gider jeg ikke bruge min tid på det. Hvis han laver gode film så ser jeg dem.Johnny42 (#11)

Jeg holder såmænd bare af at udstille dumhed og uvidenhed. Og ofte går de to hånd i hånd.

#19

17. dec. 2017 22:30

#18 lyder godt nok som et fuldtidsjob :P

#20

17. dec. 2017 23:13

det er et fuldtidsjob på filmz alene.

#21

18. dec. 2017 08:59

Hitler blev heller aldrig dømt, mener os han gjorde nogle ting der ikke var helt ok.

men uskyldig til dømt af en domstol ik?

Jeg synes desuden det #metoo halløj skal nok tages med et gram salt i nogen tilfælde, der vil altid være nogen der udnytter systemet for at få "5 minuts of fame" og det kan være svært at spotte når det er påstand mod påstand.... Meeeen man kan da godt lugte nogle af de ting der virker ægte nok, som nok godt kan få stamped "Confirmed"

#22

18. dec. 2017 11:36

Hitler blev heller aldrig dømt, mener os han gjorde nogle ting der ikke var helt ok.Bachone (#21)

Ikke dømt nej, sjovt nok fordi han begik selvmord, så er det lidt svært at dømme ham. Hitler var sigtet som krigsforbryder for 5 forskellige anklager før sin død, 7 efter hans død.

#23

18. dec. 2017 12:39

#22 men det er jo netop pointen, at der er nogen der siger man er uskyldig til man er DØMT, lige meget hvilke anklager der er.

#24

18. dec. 2017 15:20

Det var også på tide! Og de går slet ikke vidt nok.

Jeg har de sidste uger siddet og set end-credits og tænkt meget over, om elektrikeren måske havde pillet lidt ved en kvindelig kunde, eller kigget på en kvinde i en elevator.

Og hvad med catering'en? Eller gulvlæggeren? Eller alle de ansatte på laboratoriet? Kan man nu være sikker på, at de ikke har piftet af en pige, dengang de gik på teknisk skole? Det tror jeg vist ikke!

Så det er slut med film og medier for mig, indtil jeg er 200% sikker på, at ingen hvide mænd har tjent penge på filmen eller bogen, på nogen som helst måde, for ellers er det nemlig det samme, som hvis man vil torturere og gasse alle os homoseksuelle.

I er måske nazister? Ligesom Hitler?

FyforSADENdaoss!

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#25

19. dec. 2017 09:37

#23 netop det jeg prøvede at skære ud i pap tak :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger