Sexisme-skandalen ruller i Hollywood med Harvey Weinstein i den klamme hovedrolle. Blandt andre har Rose McGowan anklaget filmproducenten for en voldtægt begået i 1997. Nu kommer det frem, at McGowans hovedrolle i “Planet Terror” var tænkt som hævn imod Weinstein.

Se også: Efter sex-anklager imod Screen Junkies-chef: Honest Trailers på tænkepause

Det er Variety, der skriver, at instruktør Robert Rodriguez skrev “Planet Terror”-rollen Cherry direkte til Rose McGowan. Og det var tænkt som hævn.

I 2005 var Robert Rodriguez i Cannes med “Sin City”, hvor han til en efterfest faldt i snak med Rose McGowan. Hun drømte om en rolle i en film som “Sin City”.

Så hvorfor havde hun ikke gået til casting på en rolle til filmen? Blacklisting, lød svaret fra McGowan til Rodriguez.

Efter den påståede voldtægt i 1997 i forbindelse med premieren på “Scream” – udgivet af Weinstein-selskabet Miramax – så blev McGowan bandlyst fra at medvirke i Harvey Weinsteins film.

Derfor gik hun ikke til casting på “Sin City”. Det ville Robert Rodriguez dog ikke acceptere, der lovede at skrive en rolle direkte til Rose McGowan i “Planet Terror”, som fik premiere i 2007.

Harvey Weinstein kunne nemlig ikke direkte forhindre, at McGowan medvirkede i “Planet Terror”, da den blev distribueret igennem Dimension Films – en underafdeling af The Weinstein Company – som blev ledet af Bob Weinstein.

Robert Rodriguez og Rose McGowan var i et forhold i perioden 2006-2009.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: