Den 25. januar vender tv-serien “Black Sails” tilbage på HBO Nordic. Og sæson to begynder, hvor vi forlod de guldhungrende pirater sidst. Mandskabet på The Walrus er strandet med en hær af spanske soldater mellem dem og det dyrbare Urca guld.

Se en ucensureret trailer til “Black Sails” her.

“Black Sails” foregår 20 år før Robert Louis Stevensons klassiker “Skatteøen” og følger Kaptajn Flint og hans piratmandskab, der må slå sig sammen med datteren til den lokale smuglerkonge for at planlægge den ultimative skattejagt.

Pirateventyret har Michael Bay som executive producer og er skrevet af Robert Levine og Jonathan E. Steinberg.

Den 2. sæson af “Black Sails” er instrueret af garvede folk som Ali Sakharov (“Game of Thrones”, “Boardwalk Empire”), Michael Nankin (“Battlestar Galactica”) og Clark Johnson (“The Wire”, “Homeland”).

Og endelig er der i al hemmelighed blevet smuglet en skat til øen. En skat, der vil ændre alt og tvinge alt og alle i Nassau til at træffe den ultimative beslutning om de vil være mænd eller monstre.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 David Munch 6 år siden

Måske et sæt spoilertags var i orden...
Gravatar

#2 Nagash 6 år siden

Jeg sad og så noget af sæson 1 på DR3 i sidste uge. Det var godt nok ringe. Men sådan er det jo hver gang, Bay har sine klamme fingre med i noget :(
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

Da en ret så fed serie. Mr. Bay hater :-)
Gravatar

#4 Nagash 6 år siden

Hvordan kan jeg være andet, når jeg ikke har set noget godt fra hans hånd, siden den første Transformers, som i øvrigt holdes nede af LeBøf. Var det ikke for ham, ville den klare sig meget bedre.
Bay lavede derimod virkelig fed action i 90'erne. Især med Bad Boys, The Rock og Armageddon.

Skriv ny kommentar: