Nordisk Film Biografer uddeler 200 kg udløbet bland-selv-slik samt otte paller med sodavand og chokoladebarer til Folkekirkens Nødhjælp. 

Coronakrisen har påvirket biograferne på mange forskellige måder.

Én af konsekvenserne af nedlukningen har været, at flere hundrede kilo af biografernes slik har overskredet sidste salgsdato, mens biograferne har holdt lukket.

Nordisk Film Biografer har derfor valgt at donere mere end 200 kg silk og sodavand til Folkekirkens Nødhjælp. Det fortæller Kine Kjærnes, der er salgschef i Nordisk Film Biografer til TV2 Lorry:

“Vi kan ikke sælge det i vores biografer, da det har overskredet sidste salgsdato, og vi har faste retningslinjer her for det,” siger Kjærnæs.

“Men slikket fejler ikke noget, og det ville være ærgerligt bare at skulle smide det ud. På den måde kan vi være med til at reducere madspild – eller ‘slikspild’ skal vi måske sige – og samtidig støtte en god sag,” fortsætter hun.

Læs også Danske Biografer i offensiven: Derfor skal publikum vende tilbage

Slikket kan fra d. 23. juni købes i Wefood-supermarkederne, der forventer, at slikket vil være afsat inden for de næste tre uger.

 


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 ReignHeart 2 uger siden

Sikke en nobel ting at gøre, donere 200 kg dato overskredet usundt slik til kriseramte steder, som om det er en international skraldespand. Skal vi ikke alle sammen klappe i hænderne for Nordisk Film Biografer, hvorfor donerer i ikke også mugne popcorn og slikrester der har ligget mellem biografsæderne, det fejler jo sikkert ikke noget så længe i ikke selv skal spise det...
Gravatar

#2 Bishop 2 uger siden

#1
Måske du skulle læse artiklen igen inden du lukker en masse lort ud.

Skriv ny kommentar: