Manuskriptforfatter genopliver “Bride of Frankenstein” som en moderne MeToo-fortælling.

Egentlig skulle “Bride of Frankenstein” have været det andet kapitel i Universals stort anlagte monsterfranchise Dark Universe.

Monstrene blev dog hurtigt lagt tilbage i graven, bl.a. efter “The Mummy” med Tom Cruise i hovedrollen skuffede slemt i biograferne.

Efterfølgende har nogle af monstrene dog fået en ny chance i film med mindre budgetter, som i “The Invisible Man” fra tidligere på året.

Nu arbejder manuskriptforfatter David Koepp på en moderne genfortælling af “Bride of Frankenstein”, der ser på monstret i et moderne MeToo-lys:

“Hun er en kvinde, som ikke bliver skabt, men genoplivet, og visse mennesker føler et ejerskab over hende. Det er næsten for relevant i vor tids MeToo-æra,” fortæller Koepp til Tales From The Boo Crew.

Læs også “Bride of Frankenstein” bliver vakt til live – email-læk kan betyde exit for Angelina Jolie

Den oprindelige “Bride of Frankenstein” fik premiere i 1935. Det er endnu uvist, hvornår det kommende remake bliver klar til biograferne.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Reborn Sith 3 år siden

Så bliver det et nej tak herfra.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#2 Bachone 3 år siden

samme som #1
Gravatar

#3 larzr 3 år siden

#1 MeToo
Gravatar

#4 The one is back 3 år siden

Me too
Gravatar

#5 Johnny42 3 år siden

Nu håber jeg bare ikke at hun er den eneste der bliver skildret som offer. Frankenstein monster er lige så meget tøffer, da han også bliver frygtet og udnyttet af menneskene, der ikke forstår ham. På mange områder har han et sind som et barn, og hvis der ikke er nogen, der har brugt tid på at forklare ham, hvordan man opfører sig, hvordan skulle han så vide bedre?
Gravatar

#6 lupus 3 år siden

Hmmm nej, springer over.
Gravatar

#7 The Man With a Lot Of Names 3 år siden

øv...
Gravatar

#8 Nagash 3 år siden

Det er da pænt af dem de advarer om hvilke film der ikke er noget for mig på forhånd. Så kommer jeg da ikke til at spilde penge på den :-)
Gravatar

#9 Star Trek fever 3 år siden

Fint. Der bliver ikke brugt en bøjet 50 øre på den her. De kan beholde deres politiske agenda og begynde at tjene penge igen
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#10 FlushNorris 3 år siden

I guder.... Nå, held og lykke med billetsalget.

Skriv ny kommentar: