Den ihærdige CTU-agent Jack Bauer i skikkelse af Kiefer Sutherland har endnu to hæsblæsende og actionfyldte døgn foran sig. Fox har nemlig officielt bestilt to nye sæsoner af den Emmy-vindende serie “24 tmer”, der nu vil fortsætte gennem 2008 – 2009.

Sidste år indbragte “24 timer” hele fem Emmy-statuetter for bl.a. bedste dramaserie og bedste mandlige hovedrolle i en dramaserie. I alt har serien gennem sin levetid fået hele 51 Emmy-nomineringer og 11 Golden Globe nomineringer.

Den populære spændingsserie blev skabt af Joel Surnow og Robert Cochran, og står for tiden til at afslutte sin sjette sæson på amerikansk tv.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 Yoda 15 år siden

I'm game :-)
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#2 filmz-Bruce 15 år siden

Der skal seriøst ske nyt! Tilknytningen til CTU, det evindelige magtspil i det hvide hus, Jack Bauer der nærmest gennemgår Kristus lidelser for vore synder og terrorplot har overlevet sig selv. Det er gentagelse på gentagelse, blot i et højere gear. Stadig underholdende, men på en velkendt måde.

Lad Jack Bauer få noget f...., blive gift, få en honeymoon og lad ham så ende på egen hånd, uden backup i en situation, hvor han kun har sig selv at stole på.

Nytænkning for s.... :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 elwood 15 år siden

#2 det lyder lidt som plottet til Splinter cell Conviction 8-)

Bortset fra det med F....., gift og honeymoon, men ellers ja.

Nej jeg har en ide


24: Retirement Home

Tagline: Jack's is the man who don't quit, even if his retired"

Jack "This is Jack I need an Alternative Route to the Mens room, my primary acces is bloked by the nurse"

CTU "ehh how did you get this number Jack, you don't work here anymore"

Jack "good Dammit People, this is a mather of life and Death, I got under 2 min. before I can't hold my pee"

"More action, and drama"

CTU "Jack you went on retirement remember?"

Jack "listing carefull, If I don't get to the mens room in 2 min. it will be over! I need a alternative route to (the colck is ticking bada bada bada bummm) th... ! ahh never mind it's to late now"

"Jack Hangs up the phone"

CTU Leader "who was that?"

CTU agent "It was just Jack Bauer, he keeps calling us, last time was because the nurse has taken his medicin"J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 filmz-Bruce 15 år siden

#3 Og den vil være billig at lave :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 filmz-vanilla 15 år siden

De sagde også at de ville "reinvente" serien på E!, så må vi jo se om de gør det. Btw, nogen der ved hvornår 6 sæson kommer på dansk TV?
Gravatar

#6 NightHawk 15 år siden

# 2 -

Og det var lige præcis grunden til, at jeg nøjes med at købe de tre første sæsoner. Der sker jo som du helt rigtigt skriver stort set intet nyt i måden handlingen udspiller sig på, eller Bauers forhold til CTU og omvendt, samt den efterhånden gennemtæskede mulvarp/forræder kliche'. Hvis ikke lige det var fordi skurkene ændrede ansigt ku' man, groft sagt, ha' svært ved at se forskel på sæsonerne.

Så er der måske nogen der vil mene, at overaskelserne omkring hvilke personer der må lade livet er spændende. Men selv det element, som startede allerede i sæson 1 med you know who, kan sgu heller ikke længere vække løftede øjenbryn fra min side.

Underholdningen syntes jeg modsat dig, har været til at ta og føle på. Sæson 4 var dæleme en sløv omgang hohum action blandet med et noget kvalmt patriotisk budskab. Sæson 5 var noget bedre og mere i tråd med sæson 1-3, men stadigvæk med en solid dosis deja vu hængende over sig. Ligsom men sæson 4 foregir man Bauer i et nyt lys. Men så går der 3-4 afsnit og så er det keep on trucking i vanlig stil. Ej heller gir Jack Bauer figuren Kiefer Sutherland nogen som helst mulighed for, at spille sin rolle anderledes, så også her føles det temmelig monotomt at se på.

Jeg vil ligsom dig også meget gerne i sæson 7 eller 8 se dem prøve noget helt nyt. Man ku' måske bare prøve i det mindste, at flytte Bauers 24 timer uden for L.A. eller la' handlingen udspille sig i et helt andet land a'la The French Connection 2, hvor Gene Hachmans ærkeamerikanske Popey Doyle kommer på udebane i mer end en forstand. Det ville IMO være et interessant træk. Dog tror jeg bare aldrig det sker. Så længe pengene vælter ind, så kører Bauer og 24Timer vel videre mod det uendelige univers i samme stil...Jeg tillader mig at udbryde et lille gab.

# 3 -

Hehe, nice. Lidt rolator action på gangene gad jeg godt at se. :D
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#7 filmz-Bruce 15 år siden

#7 Ja fætter, det er nok i hovedtræk 24 Timer i en nøddeskal :)

Synes dog sæson 5 var overraskende intens i sit politiske spil, med en særdeles god Logan som præsident.Men ganske triviel i actionsekvenserne.

Flyt gerne spillet til Europa og sæt spillets indsats ned. Det behøver ikke altid være A-bomber, A-kraftværker og biologiske våben der er faren.

Lad ham falde over information omkring JFK's død og forsøge og optrevle sagen på egen hånd :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 Bobby Singer 15 år siden

# 7

Du er så begyndt at skrive beskeder til dig selv.
Idjit
Gravatar

#9 NightHawk 15 år siden

# 7 -

Hehe, ikke nogen helt tosset ide' med JFK. ;)

Man har jo set det før i forskellige film og lur mig om det ikke også har været set før i diverse serier, men det her scenarie ku' også være interessant at se. Et plot hvor Bauer i afsnit 1-2 får en virus eller en evt. minibombe i sig og må finde frem til modgiften/detonatoren inden tiden render ud.

Og så sku' CTU delen helt droppes fra handlingen. Er ved at blive bims af deres ringetoner : bee-bee-beee-booo! hver 5 sekund. :)
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#10 Yoda 15 år siden

#8

Bær over med ham - han er blandt de ældste på Filmz ;-)
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."

Skriv ny kommentar: