TV3 satser stort med en ny tv-serie, der får premiere til efteråret. Dramasatsningen “2900 Happiness” udspiller sig i Hellerup nord for København – med postnummeret 2900.

På seriens hjemmeside kan man læse mere om serien og se en lang video.

Jan Erik Fonnesbech er den succesrige ejendomsmægler og det naturlige valg som arvtager til Hellerups mægtigste firma, KE Invest. Han skal giftes med fotomodellen Maibritt Skovgaard, i Hellerup-kredse kaldet Majse. Umiddelbart ligner parret det perfekte match, men glansbilledet krakelerer lynhurtigt. Til brylluppet får Jan Eriks stenrige far og adm. direktør i KE Invest, Karl Erik, nemlig øjnene op for Majses succesfulde storebroder, Sten, Legos internationale husadvokat, og inden længe har Sten flyttet familien fra Holbæk til Hellerup og indtaget direktørgangen i KE Invest. Og så begynder intrigerne…

Serien produceres til TV3 af Nordisk Film. Der er foreløbig 48 afsnit klar, der skal sendes mandag til torsdag.

Rollelisten består af Jesper Lohmann, Susanne Storm, Kjeld Nørgaard, Malene Schwartz, Peter Reichhardt, Pelle Hvenegaard og Sofie Lassen-Kahlke.



Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Kiksmann 16 år siden

tror ikke den bliver så stor igen, hvem husker ikke med rædsel deres HL serie, den var sgu forfærdelig :P og nu laver de en til :P
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#12 HonoDelLoce 16 år siden

#11

Jeg anede ikke at Tv3 har vist en serie om Half Life ? :P

Når så jeg lige har fået lagt min formiddags træthed fra mig og prøver at fokusere lidt, så giver jeg dig ret.. Hvide Løgne var værre end en ligtorn under en fodboldkamp.. Og jeg ser absolut INGEN grund til at tro, at denne serie bliver bedre..

Hvad var det i øvrigt den der krimi-serie, de lavede på et tidspunkt hed ? :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#13 Outbound Sith 16 år siden

"Skjulte Spor". Så ca. 30 sekunder af hele serien...
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder

Skriv ny kommentar: