Hvor mange episoder skal du bruge for at vurdere en tv-serie? Svaret er fire. Det viser nye tal fra Netflix, der har undersøgt, hvilken episode som fik seerne til at se sæsonen færdig.

Se også: Ekspert i undertekster: Streaming-tjenesterne er som Ryanair

Her er det i gennemsnit tale om episode fire, hvorfra 70 procent eller flere tager beslutningen om at blive hængende. Men der er alligevel stor forskel fra serie til serie. “Breaking Bad” skulle kun bruge to episoder for at fange sine trofaste seere, imens “How I Met Your Mother” skulle bruge hele otte afsnit på det samme.

Én ting har alle serier dog til fælles. De fanger ikke det store flertal ved første afsnit. Der skal som minimum to til og altså i snit fire, før man er på krogen.

Hvor lang tid bruger du på at vurdere en serie?

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Nagash 7 år siden

Hmm.. Hvis en serie først fanger efter 4 afsnit, så ser jeg den næppe.. Langt de fleste jeg har set til ende, har fanget mig allerede ved 1. eller 2. afsnit. Har det stadig ikke fanget mig ved 3. så har jeg det med at give op.

Det er blandt andet ved at ske for Fear The Walking Dead. 4 afsnit og det har stadig ikke fanget an. Og det har kun fået så lang snor, fordi det er en prequal til en serie jeg elsker. Bliver det ikke bedre i næste afsnit, så dropper jeg det igen.
Gravatar

#2 Giraffen 7 år siden

I og med at der er så mange tv-serier som der er, så har jeg slet ikke samme tålmodighed som jeg tidligere havde når det kommer til nye tv-serier. Hvis en tv-serie ikke har fanget mig efter 2-3 afsnit, så er den nok ikke for mig.

Denne indstilling til tv-serier har så også bredt sig til tv-serier jeg har fulgt i længere tid, hvor jeg simpelthen har stoppet med at følge med i dem som ikke kan opretholde niveauet mere.

Af denne årsag har jeg også fuldstændig droppet The Walking Dead, som jeg ellers har set 3 sæsoner af, og Dexter, som jeg faktisk kun mangler den sidste sæson af, men den serie er faldet så gevaldigt i kvalitet fra hvor den startede at jeg ikke gider den mere.

Supernatural er også en anden serie som jeg var kæmpe fan af i flere år, men efter at have kæmpet mig igennem 6. sæson og det meste af 7. sæson gad jeg heller ikke den mere.

Gravatar

#3 Geekalot 7 år siden

plejer at droppe dem hvis andet afsnit er lige så dårlig som det første
Gravatar

#4 Nagash 7 år siden

Vi er nogle utålmodige nørder herinde, åbenbart :P
Gravatar

#5 eskithekid 7 år siden

Så Sense 8 forleden, stoppede efter den første..
Gravatar

#6 Geekalot 7 år siden

stoppede efter den anden :) aldrig kendt mage til andmelder roste lort.
Gravatar

#7 Nagash 7 år siden

Ja, den så jeg også kun første afsnit af. Det var sgu noget bras.
Gravatar

#8 The-new-meister 7 år siden

Synes virkelig man skal prøve at give Sense8 en chance. Jeg ved godt at første episode køre lidt langsomt og rodet. Jeg var også vær at give op. Længere man kommer hen serien og man lære at kende de forskellige karakter bliver den faktisk rigtige interessant. Jeg har set hele sæsonen og vil sige at det er en af de bedste serier jeg har set i dette år kun overgået af "Daredevil".
Gravatar

#9 zamm- 7 år siden

#8 Ja, Daredevil var helt fantastisk! Utrolig hvad man har fået ud af en TV-serie hvis film med Ben Affleck var noget bras!

Men jeg vil nu også have, at serier fanger en for første afsnit, mærkeligt nok! Serier som Homeland, Dexter og førnævnte Daredevil er glimrende eksempler på sådan nogle!
Jeg må indrømme, at Breaking Bad ikke helt fangede mig fra første afsnit, den var mere opbyggende. Det blev mere og mere spændende... fantastisk serie!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#10 keitel 7 år siden

Har stadigvæk kun set første afsnit af " Games of Thrones" og det var skod! Men ellers Breaking Bad,Daredevil,Orange is the... og Narcos fangede mig ved første afsnit.

Skriv ny kommentar: