Larry Charles, som var instruktøren bag “Borat”, sørger for rigeligt med satirisk bid.

Lys, kamera, arrogance! Musicalgenren får tilsat et nyt pust med A24’s kommende “Dicks: The Musical”. Filmen er baseret på Broadw: “Fucking Identical Twins”, en sort komedie om familieliv, som er skrevet af hovedrolleindehaverne Aaron Jackson og Josh Sharp. Sharp og Jackson indtager også hovedrollerne i filmen.

“Dicks: The Musical” handler om et par smarte yuppie-sælgere, som finder ud af, at de i virkeligheden er tvillinger. Herefter begynder tvillingerne at lægge en plan for, hvorfor de kan bringe deres forældre sammen igen. Forældrene mødes, men mødet er ikke så frugtbart som forventet, og tvillingerne står nu i problemer. Plottet låner meget fra klassiske familiekomedier som “Forældrefælden”, men omdrejningspunktet er mindre sukkersødt.

Castet er fyldt med skuespilveteraner og nye talenter. Blandt andet er Tony-vinder Nathan Lane, Emmy-vinder Megan Mullally, “Saturday Night Live”-stjerne Bowen Yang og rapper Megan Thee Stallion blandt de medvirkende. En vigtig bestanddel inden for musical-genren er sangene, og dem er der rigeligt af. Jackson og Sharp har desuden skrevet helt nye sange og et par raptekster, som Megan Thee Stallion problemfrit spytter i løbet af traileren.

“Dicks: The Musical” får premiere på Toronto International Film Festival, som finder sted i tidsrummet den 7.-17. september. En dansk premieredato er endnu ikke annonceret.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: