Godzilla er ude efter blod i postkrigs-Japan i den sindsoprivende trailer til “Godzilla Minus One”.

Skrig fylder traileren allerede føre første skud, inden de bliver afløst af lyden af enorme skridt, der langsomt træder op fra dybet og ind over en japansk havneby. Det er tydeligt, at man hverken kan løbe, gemme sig eller kæmpe imod det gigantiske monster, og der bliver ikke sparet på de voldsomme ødelæggelser og rædsler, som det bringer med sig.

Som den 33. japanske spillefilm om den ikoniske kaiju tager “Godzilla Minus One” os med tilbage til den japanske efterkrigstid, hvor landets økonomi er reduceret til nul. Det er indtil monsteret bryder vandoverfladen og trækker landet endnu længere ned i elendighedens afgrund.

Takashi Yamazaki har både instrueret og skrevet filmen, der produceres af Toho Studios, som har stået bag de japanske “Godzilla”-film siden 1980’erne.

Læs også: “Live-action ‘King Kong’-serie under udvikling hos Disney+”

Der går heller ikke lang tid, før vi får det næste kapitel i den amerikanske fortælling om det japanske monster. Adam Wingards “Godzilla x Kong: The New Empire” får nemlig premiere i april næste år og fortsætter franchisen, der startede med 2014-filmen “Godzilla”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: