Karrieren begyndte i 1980 uden kreditering for hans skuespil. Mange succeser senere vil Bryan Cranston prøve noget nyt.

2026 bliver et anderledes år for Bryan Cranston. I hvert fald hvis han følger den plan, han har meldt ud i et interview med British GQHer vil han tage et fuldstændigt afbræk fra at arbejde inden for film og medier og bruge tid sammen med sin kone Robin Dearden. Afbrækket betyder, at Cranston lukker sit produktionsstudie ned, ikke læser nogen manuskripter og sælger sin andel i Mezcal-mærket Dos Hombres, som han har sammen med “Breaking Bad”-medskuespiller Aaron Paul.

Forklaringen er meget simpel: “I de sidste 24 år har Robin levet sit liv ved at følge mine planer”. Cranston anerkender, at Dearden også har oplevet meget i Hollywood som konen til skuespilleren bag Walter White, Hal Wilkerson fra “Malcolm in the Middel” og sin seneste rolle i Wes Andersons “Asteroid City”. Efter alt det, hun har gjort for ham, mener han, det er på at give noget igen.

Planen er, Cranston og Dearden flytter til Frankrig og bruger tiden sammen. Cranston gør det dog meget klart, at han ikke har intention om at gå på pension nu. I stedet er det blot en pause uden nogen tilknytning til industrien. Selv udtaler skuespilleren, at han er at løbe tør for originale idéer til sit skuespil.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Squeszh 11 måneder siden

"Selv udtaler skuespilleren, at han er at løbe tør for originale idéer til sit skuespil."

Er skribenten løbet tør for ord, siden han ikke havde nok til at skrive en sætning der gav mening?

Skriv ny kommentar: