Aaron Sorkin skal skrive film om Facebook


Aaron Sorkin (“The West Wing”) er i forhandlinger om et endnu unavngivet projekt om grundlæggerne af den populære side Facebook. Filmen skal produceres af Scott Rudin (“No Country for Old Men”) for Columbia.

Nyheden omkring Aaron Sorkins mulige deltagelse i projektet kom ud på Sorkins egen Facebook-profil, som han for nyligt åbnede op.

”Jeg forstår, at der er nogle få andre folk, som bruger Facebook-profiler under mit navn – hvilket jeg finder mere flatterende end ubehageligt – men dette er mig. Jeg ved ikke, hvordan jeg kan bevise det, men I er velkomne til at teste mig,” skrev han, før han fortsatte med at skrive omkring filmen.

”Jeg tænkte, at et godt første skridt i mine forberedelser ville være at finde ud af, hvad Facebook er, så jeg har startet denne side.”

Sorkin spurgte ligeledes brugerne på Facebook om historier relaterende til siden.

Den populære sociale netværksside blev grundlagt af Mark Zuckerberg, mens han studerede på Harvard, sammen med sine venner Dustin Moskovitz og Chris Hughes. I starten var medlemskab kun for Harvard-studerende, hvorefter den udvidede sig til alle Ivy League-skoler og senere for alle universiteter og high schools i Canada og USA. Siden da er Facebook, der nu har over 100 mio. brugere på verdensplan, blevet tilgængelig for alle.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 sizanx 12 år siden

Lyder ret plat at skrive en film om, specielt hvis det har været en udramatisk affære at lave siden. Imo er den bedste film om sådan noget teknologi film based on real life, så er det TV-filmen "Pirates of Sillicon Valley".
Gravatar

#2 filmz-demigod 12 år siden

Lyder ufatteligt.... Kedeligt :s
Gravatar

#3 tiany 12 år siden

zzzz zzzz zzzz - ikke lige frem en film der vækker den indre gejst
Valar morghulis
Gravatar

#4 Bohemian 12 år siden

Smid en ond trolmand og nogle orkere med i...og nogle aliens måske..så jeg interesseret.
Free in serenity.
Gravatar

#5 Dragon_Claw 12 år siden

Paul W.S. Anderson præsenterer Facebook vs. MySpace.
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#6 Léon 12 år siden

Tilgengæld burde der være en chance for at være med i filmen hvis man en facebook profil :p
Léon: [referring to his plant] It's my best friend. Always happy. No questions.

Skriv ny kommentar: