Den amerikanske tv-station ABC vil give sig i kast med en serie baseret på Bill Willinghams tegneserie “Fables”, der omhandler en gruppe figurer fra eventyr og fabler, der lever i eksil fra deres respektive eventyrverdener i nutidens New York.

ABC vil få produceret et timelangt pilotafsnit, som skrives af parret Stu Zicherman og Raven Metzner, der tidligere har skabt serien “Six Degrees”. David Semel, der har stået for pilotafsnit til bl.a. “Heroes”, “Life” og “The Cleaner”, vil instruere seriens pilotafsnit.

Zicherman og Metzner ville ikke ud med, hvilke forskellige eventyrvæsner, der vil medvirke i serien, men fortalte dog, at Store Stygge Ulv og Snehvide – to centrale karakterer i tegneserien – vil have en lignende rolle i tv-serien.

”Vi har lavet en struktur, der tillader hvilken som helst fabelfigur at dukke op i hvilket som helst afsnit,” fortalte Metzner.

Eventyrfigurerne vil beholde nogle af deres eventyrlige karaktertræk. Men i det store hele, fortæller Metzner, ”er de bare ligesom virkelige mennesker i den virkelige verden, der lever og trækker vejret som dig og mig.”

Tv-stationen NBC har tidligere i 2006 forsøgt at lave en tv-serie over Willinghams tegneserie, men projektet nåede aldrig længere end manuskriptfasen.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filmz-rasmusg 13 år siden

Fedt... dvs. elsker tegneserien og håber på det bedste
Gravatar

#2 Bohemian 13 år siden

Lyder sku meget interessant :)
Free in serenity.
Gravatar

#3 Wrangque 13 år siden

Ved ikke med en serie. Sure i guess... Det kan vel blive interessant, men er da blevet nysgerrig med hensyn til denne tegneserie!

Læser aldrig tegneserier (i don't know why...) men denne her lyder spændende!
Gravatar

#4 rockysds 13 år siden

Yndlings igangværende tegneserie! :)

Ideen om en tv-serien bygget derpå tiltaler mig. Det kunne egentlig godt fungere tilfredsstillende. Den har ihvertfald potentiale, selvom Buckingsham flotte streg er en stor del af serien.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#5 rzf 13 år siden

Er stor tilhænger af tegneserien, så det ser jeg da i hvert fald frem til :)

Skriv ny kommentar: