Paramount Pictures har udsendt en actionfyldt ny trailer til “G.I. Joe – Gengældelsen”, hvor vi atter følger de hårdføre troppers kamp mod terrororganisationen Cobra.

Se trailerne her.

I “G.I. Joe – Gengældelsen” bliver Joe-holdet pludselig angrebet af Cobra, hvilket resulterer i, at næsten alle bliver udryddet. De resterende Joes må nu gå under jorden og gøre klar til at slå til mod Cobra på det helt rigtige tidspunkt. Deres mission må og skal blive en succes – hele verden afhænger af det.

Blandt filmens skuespillere er det kun Channing Tatum, Arnold Vosloo, Ray Park og Byung Hun-lee, der vender tilbage fra den første film. I de nye roller finder vi bl.a. Dwayne Johnson, Adrianne Palicki, Ray Stevenson, RZA samt Bruce Willis i rollen som den originale G.I. Joe.

“G.I. Joe – Gengældelsen”, der er instrueret af Jon M. Chu (“Justin Bieber: Never Say Never”) og skrevet af “Zombieland”- forfatterne Rhett Reese og Paul Wernick , rammer biograferne 28. marts.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Morpheus 9 år siden

Christ den ser fed ud!
Kæft jeg glæder mig og så lige 2 dage inden min fødselsdag!
Gravatar

#2 Warbeard 9 år siden

Den første var helt igennem rædderlig, så jeg venter på reviews for 2'eren :) Denne trailer er dog ret så svedig!

Spoilers fra 1'eren nedenunder.
Jeg så traileren til 2'eren før jeg så 1'eren, og da syntes jeg at historien med at Joe'sne bliver forrådt af Det Hvide Hus var meget sejere, end da jeg efter at have set 1'eren indså at det bare var en spion der legede præsidenten - oh well.
Gravatar

#3 doom WAD 9 år siden

ser ringe ud
Gravatar

#4 elwood 9 år siden

Jeg indrømmer gerne jeg glæder mig en smule, 1'eren er en guilty pleasure for mig, men hele begrundelsen med Chatum og det med 3D synes jeg er og gå for vidt, men jeg glæder mig nu aligevel til flere pinlige dialoger, og mindeværdige scener. Helooo Brother!
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 Kyllingebenet 9 år siden

Hadede 1'eren, men jeg er helt oppe og køre over denne her, selv om det sikkert bliver noget lort, så synes jeg alligevel at den ser mega underholdende ud!
Gravatar

#6 SiniSael 9 år siden

øhm hvordan var det liiiiiiige at den gun Bruce fyrer af til sidst lyder ufattelig cool SELVOM den har en silencer på oO - givet Silencer er tit for mig fedt lir og elsker ideen bag dem og hvordan de reelt virker.

Men selvfølgelig gjorde de det rigtige med at give le BRUCE's gun den sprødeste lyd, meeeeeen Bruce er sq mand nok til stå ved at han ikke bruger Silencer - DET ER JO BRUCE!

Og det er desværre ret nemt at lave en federe trailer end film - ex. Clash of the Titans - MONSTER fed trailer - filmen er bare noget hø =/ Viser hvor meget magt musik har med levende billeder.

Gravatar

#7 filmzkim 9 år siden

Det var jo rent faktisk en fin trailer o.o
Gravatar

#8 Riqon 9 år siden

Jeg ved, jeg har set 1'eren, men af en eller anden grund husker jeg absolut nada!
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: