LeBron James producerer Netflix-filmen “Hustle” med Adam Sandler i hovedrollen.

Han har tidligere lavet sportsfilm som “The Waterboy” og “Golfbanens skræk” – begge komedier.

Nu vender Adam Sandler tilbage til sportens verden med basketballfilmen “Hustle”, men der er ikke tale om endnu en komedie.

Derimod er “Hustle” et drama, hvor Sandler spiller en amerikansk basketball-scout, som bliver fyret, selv om han netop har fundet en ny stjernespiller uden for USA. Nu tager han spilleren med til USA for at bevise, at de begge hører til i og omkring NBA, skriver The Hollywood Reporter.

NBA-stjernen LeBron James producerer “Hustle”, der instrueres af “We the Animals”-instruktør Jeremiah Zagar. LeBron James er også involveret i den kommende fortsættelse til “Space Jam”, hvor Michael Jordan i sin tid havde hovedrollen.

Netop Michael Jordan får for tiden stor opmærksomhed for Netflix-serien “The Last Dance”, og det er da også netop Netflix, som står bag “Hustle” med Adam Sandler.

Adam Sandler kommer direkte fra sin alvorlige rolle i den roste “Uncut Gems“, hvor Sandlers hovedrolle spiller store summer på NBA-kampe – og med basketball-spilleren Kevin Garnett på rollelisten.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: