David Arquette Scream 5 / Filmz.dk

David Arquette er med i “Scream 5” – derfor vender han tilbage


“Scream 5” giver comeback til David Arquette i rollen som Dewey Riley.

Han har været en fast del af castet i Wes Cravens fire “Scream”-film. Nu gør David Arquette comeback til franchisen.

Det bliver dog med nye folk i instruktørstolen i form af “Ready or Not“-makkerparret Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, der afløser afdøde Wes Craven.

David Arquette lægger da heller ikke skjul på, at det afgørende for sit “Scream”-comeback er muligheden for at ære den afdøde gysermester:

”Jeg er begejstret over igen at spille Dewey og blive genforenet med min ‘Scream’-familie… Jeg ser frem til at ære Wes Cravens arv,” siger Arquette til The Hollywood Reporter.

Også den originale manuskriptforfatter Kevin Williamson vender tilbage til franchisen – denne gang i en rolle som executive producer.

Læs også ‘Neve Campbell afslører samtaler om “Scream 5” – én ting er afgørende‘.

“Scream”-stjernen Neve Campbell har også været på tale til et comeback, men det er endnu ikke bekræftet.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Ryder666 8 måneder siden

Nice, så mangler vi bare at få bekræftet de 2 andre. Courtney Cox og Neve Campbell. Scream filmene er den Quadrilogy jeg har set flest gange i biografen.

Har set scream 1-3 tre gange i biografen hver for sig, og 4'eren 2 gange. Oplevede også de første 3 film i træk, til et scream marathon, som blev afholdt i Stege biograf, mener jeg det var.
Gravatar

#2 Johnny42 8 måneder siden

Sådan, det bliver bedre og bedre :-)

Skriv ny kommentar: