Kevin Hart bliver for første gang vært for Oscar-showet.

2018-showet med Jimmy Kimmel som vært blev en historisk seer-bundskraber for Oscar – læs om det her.

Det skal Kevin Hart nu forsøge at ændre på. Hart afslører selv på Instagram, at han bliver vært for det næste Oscar-show.

Den komiske skuespiller er kendt fra film som “Get Hard”, “Central Intelligence” og “Jumanji: Welcome to the Jungle”.

Oscar-showet i 2019 afholdes d. 24. februar.

View this post on Instagram

For years I have been asked if I would ever Host the Oscars and my answer was always the same…I said that it would be the opportunity of a lifetime for me as a comedian and that it will happen when it’s suppose to. I am so happy to say that the day has finally come for me to host the Oscars. I am blown away simply because this has been a goal on my list for a long time….To be able to join the legendary list of host that have graced that stage is unbelievable. I know my mom is smiling from ear to ear right now. I want to thank my family/friends/fans for supporting me & riding with me all this time….I will be sure to make this years Oscars a special one. I appreciate the @TheAcademy for the opportunity ….now it’s time to rise to the occasion #Oscars

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on


Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Bishop 5 måneder siden

#8
Umilddelbart skulle man mene at der opbygget en hård linje overfor personer med disse holdninger i et moderne samfund.
Homoseksuelle har igennem århundrede været udstillet, forfulgt og foragtet af det samfund de var en del af. Det har man kæmpet for at ændre i mange år, så forståeligt nok er lunten kort og linjen hård.
Det gælder vel for de fleste minioriteter at man har en skarp tone når man føler sig såret af disse holdninger. Men det kan godt være svært at forstå for os priviligeret hvide mænd. :)
Jeg mener Kevin Hart gør det rigtige i denne situation.
Gravatar

#12 Mejse 5 måneder siden

#11 jep man kan sige efter han sagde undskyld, og har forklaret det jo altså er 10 år siden og han er anderledes idag, kunne man håbe det havde været nok, til at stilne emnet, så han kunne være vært uden at det ville blive det som det hele handledes om, det er desværre nok urealistisk så det var rigtigt at han trak sig, selvom det er ærgerligt at det var nødvendigt.

men ja der er jo en ret god grund til at lunten er så kort, på disse områder, især når problemerne langt fra er overstået, på trods af at de er blevet mange gange bedre :)

Skriv ny kommentar: