Alex Garland er snart aktuel med den politisk kritiske film ‘Civil War’, som allerede er blevet taget godt imod på sin premiere under ‘South by Southwest’.

Derfor kommer det som et chok, at han i et interview med ‘The Guardian’ fortæller, at ‘Civil War’ måske bliver hans sidste film som instruktør.

“Jeg har ikke planer om at instruere igen i den nærmeste fremtid… Jeg elsker faktisk film, men filmproduktion eksisterer ikke i et vakuum. Den eksisterer i et liv og også i en bredere sammenhæng.”

Garland vil stadig fungere som manuskriptforfatter for andres film, som han gjorde for Danny Boyle med ’28 Days Later’ og actionfilmen ‘Dredd’.

“Presset kommer ikke fra pengene. Det kommer fra det faktum, at du beder folk om at stole på noget, der på overfladen ikke ser meget pålideligt ud,” sagde Garland og nævnte sin frustration over overdreven VFX og bekymringer over, at hans omhyggelige behandling af intime scener i “Ex Machina” ikke er en industri norm. “Alicia [Vikander] og Sonoya [Mizuno] stoler på, at nøgenhed vil blive håndteret tankevækkende og respektfuldt… Filmindustrien hælder ikke til at gøre det samme.”

‘Civil War’ har dansk premiere d.18 april.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: