Kærlighed trodser tid i den første trailer til “All of Us Strangers”.

“Sherlock”-stjerne Andrew Scott spiller over for den nyligt Oscar-nominerede “Aftersun”-skuespiller Paul Mescal i “Lean on Pete”-instruktør Andrew Haighs kommende Searchlight-film.

Scott spiller Adam, der møder sin mystiske nabo Harry, spillet af Mescal, og da et forhold begynder at formes imellem de to, fordyber Adam sig i sin fortid og drages tilbage til sit barndomshjem, hvor hans forældre mistede livet for 30 år siden – og hvor de tilsyneladende stadigvæk bor.

Adams forældre spilles af “Billy Elliot”-skuespiller Jamie Bell og “The Crown”-stjerne Claire Foy. Du kan se den nye trailer til “All of Us Strangers” herunder.

Selvom det er Scott, der er filmens leading man, så er det for tiden den 27-årige Mescal, der for alvor er ved at gøre et navn af sig på den største scene. Han er nemlig tilkoblet Ridley Scotts længe ventede “Gladiator”-fortsættelse, hvor han er at finde i hovedrollen.

Læs også: “Ridley Scott: ‘Jeg skulle have lavet ‘Blade Runner 2””

“All of Us Strangers” får premiere på den anden side af Atlanten den 22. december, men afventer stadigvæk premieredato herhjemme.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: