Ridley Scott har udset sig “Normal People”-stjernen Paul Mescal til hovedrollen i sin længe ventede “Gladiator”-opfølger.

I mange år så det ud som om, at Scotts “Gladiator”-fortsættelse, som instruktøren længe har udvist interesse for, blot var ønsketænkning. Dog kom det i 2018 frem, at en fortsættelse var undervejs, og nu har Paramount taget endnu et stort skridt i den rigtige retning for at gøre 2’eren til en realitet.

Ifølge Deadline er Paul Mescal, der er kendt for sin rolle i den populære serie “Normal People”, nemlig i de afsluttende faser af forhandlingerne om filmens hovedrolle.

Mescal skal, hvis alt går efter planen, spille Lucius, sønnen til Lucilla, der blev spillet af Connie Nielsen i 2000-filmen. Fortsættelsen foregår flere år efter originalen og følger den voksne Lucius, der sammen med sin mor blev reddet af Russell Crowes karakter Maximus i originalen, hvilket har gjort et stort indtryk på den unge mand.

Læs også: “Russell Crowe slutter sig til Aaron Taylor-Johnson i Sonys Marvel-film ‘Kraven the Hunter'”

David Scarpa, der har skrevet for Scott på både “All the Money in the World” og instruktørens næste film “Napoleon” (tidligere “Kitbag”), har skrevet manuskriptet på fortsættelsen.

Hvornår vi kan forvente at se “Gladiator 2”, ved vi ikke med sikkerhed, men filmen bliver Scotts næste efter “Napoleon”.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 KE!Z 1 år siden

er han ikke 85 eller noget i den stil ?? vildt han bare bliver ved.....
Kingslayer.....

Skriv ny kommentar: