“Alle for tre”-producent: Danske netpirater tvinger mig til at fyre folk


På trods af et salg på 324.000 billetter i de danske biografer så kommer “Alle for tre” til at give underskud. Det koster nu producent Ronnie Fridthjof tre millioner kroner – og det er de danske netpiraters skyld.

Se også: Torrent-pirat får hård straf for at dele “The Revenant” før premieren

Ronnie Fridthjof vurderer nemlig selv, at minimum 30.000 og op imod så meget som 80.000 danskere har eller vil downloade “Alle for tre” gratis og ulovligt i stedet for at betale for den som VOD:

”Vi har i nogle år vidst, at der var dette problem med ulovlige downloads… Jeg skal regne med tre millioner kroner i underskud, da folk ikke vil betale for at se filmen – langt de fleste downloader den ulovligt,” siger Fridthjof til Berlingske.

Den tabte omsætning resulterer nu i fyringer hos Fridthjof Film, der har 40 ansatte:

”Jeg har allerede været tvunget til at afskedige, og kan blive nødt til det igen.”

“Alle for tre” har solgt imellem 60.000 og 70.000 færre biograf-billetter end de to første film i franchisen.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (61)
Gravatar

#31 Geekalot 3 år siden

#30 du glemte netpirater er skyld dansk film kollaps også :D
Gravatar

#32 kblood 3 år siden

#30 31 Ja, der kunne laves en god liste af sådan nogle efterhånden :) Specielt nummer 3 kunne der sikker laves en del gode variationer af. Han mener jo godt nok konsekvent at han ikke behøves at bruge kilder på noget som helst... for han er jo kilden :P
Gravatar

#33 Mejse 3 år siden

#32 altså jeg er helt med på at han er dårlig til at kommunikere ud på en måde der ikke giver en lyst til at pande ham ned :P meeeeen han har jo trods alt mere viden om biograf emnet end os andre så lige på det punkt er han mere en kilde end dem du har brugt :) om alt andet end biografer bliver det mere tvivlsomt og han er tydeligvis stædig og ensporet i sin tankegang men det kan jo siges om de fleste der deltager i diskussionerne :)

Gravatar

#34 6pac 3 år siden

#33 -

Han har helt sikkert en masse viden, men hans optræden på slap line igennem ret mange år på Filmz og andre steder, giver mig ærligt talt mindre lyst til at gå i biografen, så jeg ikke direkte er med til at støtte hans løn.
Gravatar

#35 Mejse 3 år siden

#34 helt enig det er jo det der er det helt store problem hans måde at kommunikere sin viden ud på
Gravatar

#36 kblood 3 år siden

#33 Det er jo netop min pointe at han da sjældent kan ses som en bedre kilde, når han tydeligvis er så farvet som han er og derudover ikke engang er specielt ærlig. Så hjælper det jo ikke at han har et eller andet insider viden, for med ham som eneste kilde er det ret ligegyldigt, medmindre han rent faktisk kunne finde ud af at underbygge det med noget mere end bare hans ord. At man er stædig og ensporet gør det kun vigtigere at have kilder, og så må man så argumentere om de kilder tager fejl, men det gør han heller ikke, han afviser dem bare blankt uden at rent faktisk argumentere for det.

Hvis at jeg ved noget specifikt om spil scenen fordi jeg har en del med den at gøre, så forventer jeg da ikke at folk bare tager mit ord for det, jeg vil da bevise at det jeg siger er noget jeg ved og at det er rigtigt, ved at give kilder på det.

Det skal da være undtagelsen frem for reglen når man trækker kortet "jamen det her ved jeg bare". Med Kim er det så desværre bare netop reglen... og undtagelsen er at han så rent faktisk har kilder på sine påstande, og den undtagelse har jeg endnu ikke set ske.
Gravatar

#37 Geekalot 3 år siden

#35 Det ikke hans"viden"vi falder så meget bagover, det hans måde at præsentere "fakta" på.....
Gravatar

#38 Mejse 3 år siden

#36 tror man skal passe lidt på med at kalde folk uærlige....ikke at det ikke som sådan passer men tror ikke helt han tænker at han er uærlig tror mest bare han ser verden på den måde....og for at være helt fair har han altså kommet med kilder på sine påstande flere gange det er godt nok ved at være LÆÆÆÆÆÆNGE siden men ja mest så trækker han bare "insider viden" kortet :)

Gravatar

#39 Mejse 3 år siden

#37 tja det er jo fakta som filmbranchen ser det....fakta er sjældent bare fakta det kommer meget an på hvordan man tolker og ser ting :) tror egentlig mere problemet er at han overdriver og tager det ud i ekstremer altid som sådan er hans "fakta" jo ikke nødvendigvis forkert bare overdrevet
Gravatar

#40 Geekalot 3 år siden

#39 det jo netop det jeg vil fem til. Min e indslag der startede det med med intern arbejde, kan jeg jo med god grund ikke bevise, men derfor gør det det ikke forkert. Det sætter tvivl ved en branche der burde holdes øje med. Det Kim siger giver heller ikke belæg på noget, det bare hans "hårde" ord imod os andre. Det der undre mig er han er 1, og vælger at behandle os andre som idioter. Og det er direkte det han gør .

Skriv ny kommentar: