Filmz-disney-plus-star

Nyt på Disney+: Alt du skal vide om Star


Det er næppe gået nogens næse forbi, at streamingtjenesten Disney+ har haft premiere på endnu en kanal: Star. Den nye kanal havde premiere 23. februar og indeholder hundredvis af velkendte film og serier med alt fra seriehittet Grey’s Anatomy til den prisvindende film Little Miss Sunshine. På Star finder du både gamle klassikere og nye film og serier, så der er lidt for alle.

Samtidig har Disney+ introduceret forældrekontrol. Når du logger på første gang efter 23. februar, bliver du derfor bedt om at bekræfte alderen for brugeren af de forskellige Disney+-profiler. Derudover kan du sætte en firecifret adgangskode, der skal indtastes, når en bruger prøver at gå ind på en profil.

Hvad er Star?

Star er endnu en af kanalerne på Disney+, der derudover omfatter kanalerne Disney, Marvel, Star Wars, Pixar og National Geographic. Hvor de oprindelige fem kanaler har serier og film til børn, er Star ikke for børn. Så hvor vi før havde advarsler i begyndelsen af udvalgte film, får vi nu også den førnævnte forældrekontrol, så der er mulighed for at lukke for indholdet på Star for nogle brugere.

Med den nye kanal stiger prisen også på et Disney+-abonnement. Det betyder, at nye brugere fra den 23. februar skal betale 79 kroner om måneden og 790 kroner for et år i stedet for henholdsvis 59 kroner og 590 kroner. Du får dog også meget indhold for prisen, og Disney+ er stadig en af de billigste streamingtjenester i Danmark.

Mange af de Stars film og serier kommer fra andre Disney-ejede netværker som ABC, 20th Century Studio, FX, Searchlight og Freeform, og meget af indholdet har førhen været tilgængeligt på Hulu – og er det stadig i de lande, hvor Star ikke endnu er lanceret.

5 Star Originals på Disney+ du ikke vil gå glip af

Som en ekstra overraskelse får vi også nogle helt nye Star Originals. ”Originals” er et populært begreb i den store streamingverden. Titler fra Netflix Originals og Viaplay Originals bliver bedre og bedre, og især Netflix udvider sortimentet med originals fra blandt andet Tyskland, Frankrig, Tyrkiet og selvfølgelig Danmark, der vinder anseelse i store dele af verden.

På lanceringsdagen havde fire originals premiere på Star, og Disney+ giver os med dem en bred pallette af genrer. De fire Star Originals som vi allerede nu kan se på Star er Big Sky, Solar Opposites, Helstrom og Love, Victor – hver serie startede med to udgivne afsnit, og hver fredag er der premiere på et nyt afsnit. Men snart får du endnu flere Star Originals, som du kan se eksklusivt på Star. Vi har udvalgt fem af dem, som vi glæder os allermest til at se.

Solar Opposites

Hvis du elsker Rick and Morty, kan du godt glæde dig til at se Solar Opposites. Justin Roiland der er medskaber af Rick and Morty har nemlig også en finger med i spillet i Stars nye original serie – og det er tydeligt at se i både farver, tegnestil og temaer. Serien følger en familie af aliens, der styrter ned på jorden og prøver at reparere deres rumskib så hurtigt som muligt, imens de må prøve at klare tilværelsen i en forstad i USA.

The Old Man

I The Old Man, der endnu ikke har en premieredato, får vi fornøjelsen af prisvindende Jeff Bridges, John Lithgow og Amy Brenneman. Det er en dramaserie skrevet af forfatterparret Jonathan Steinberg og Robert Levine, der tidligere har skrevet serien Black Sails sammen. Den er baseret på en bestseller-roman af samme navn, og handler om en tidligere CIA-agent, der tvinges tilbage i den verden, han troede, han havde lagt bag sig.

Dopesick

Der er de helt store stjerner i spil i Stars Dopesick, der i skrivende stund ikke har haft premiere endnu. Den har anmelderroste Barry Levinson (Wag the Dog, Rain Man) som instruktør og Batman- og Beetlejuice-stjernen Michael Keaton i en af hovedrollerne. Kaitlyn Dever indtager også en hovedrolle, hvilket blot får forventningerne til Dopesick til at stige efter hendes imponerende og roste hovedrolle i Netflix’ hit-miniserie Unbelievable. Serien kommer til at handle om USA’s opioid-afhængighed og er baseret på Beth Macys non-fiction-bestseller Dopesick: Dealers, Doctors and the Drug Company that Addicted America.

Love, Victor

Love, Victor er en spinoff-serie af den banebrydende og overraskende gode komedie Love, Simon om at springe ud, identitetskamp og andre high school-kriser. Det er de samme folk fra filmen, der har lavet serien, og vi følger igen en homoseksuel teenager i samme univers som Simon – faktisk præcis den samme skole og by. Serien lover godt for fans af den oprindelige film, og den har potentiale til at blive et stort hit.

Ny Kardashian Jenner-serie

Vi ved godt, at den famøse Kardashian-Jenner familie ikke er noget for alle. Men hvis det er din guilty pleasure, har vi en god nyhed: Disney+ har skrevet kontrakt med familien, kort tid efter de annoncerede afslutningen på Keeping Up with the Kardashians. Vi ved ikke endnu, hvad serien skal hedde, hvad den mere præcist kommer til at handle om, og hvornår den får premiere – men det er vist sikkert at sige, at vi kan glæde os til endnu en dramatisk og underholdende reality-serie med vores skandaløse yndlingsfamilie.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Geekalot 1 måned siden

Har lige opdateret min betaling, det var stadig 59kr. Så ved ikke om det er en fejl, men jeg ser da Lost nu :)
Gravatar

#2 Star Trek fever 1 måned siden

Kommer ikke til at se noget af det.

Køber det brugt på dvd/blueray, det jeg vil se. Ikke nyt, da jeg vil gøre alt for ikke at give Disney penge
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 Bardoboy 1 måned siden

Jeg er i tvivl, er denne nyhed en oplysning eller reklame ?
Gravatar

#4 reaper.dk 1 måned siden

Jeg synes ikke der er noget interessant på Star. Jeg ville nu hellere beholde det gamle indhold og den gamle prismodel....
Trapped in time. Surrounded by evil. Low on gas
Gravatar

#5 Geekalot 1 måned siden

#4 ? Det sq da først nu det er blevet godt for voksne. Vi kan da ikke leve af de få mandalorian afsnit..
Gravatar

#6 JimmyLarsenDamsgaard 1 måned siden

Der er stadig alt for lidt indhold... Og for meget som er på andre streaming tjenester. F. Eks. Sons of anarchy er på Netflix, viaplay og nu også disney plus.
Gravatar

#7 brianhenneberg 1 måned siden

Det er jo primært en masse gammelt lort, som alle over 40 har set til hudløshed. Klart en streamingtjeneste for folk <25 år, som har en masse til gode.

Skriv ny kommentar: