Amerikanerne ser tv som aldrig før

En ny undersøgelse fra The Nielsen Co. viser, at amerikanerne ser tv som aldrig før. I gennemsnit ser hver amerikaner over 2 år næsten 5 timers fjernsyn om dagen, hvilket er en stigning fra de 4,8 timer, der blev registreret sidste år.

Til sammenligning viste en undersøgelse fra sidste år, at hver dansker i gennemsnit ser 2 timer og 27 minutters fjernsyn om dagen.

En af forklaringerne på amerikanernes steget tv-forbrug er, at flere nu optager de programmer, de før ville have været gået glip af – dette inkluderer HD-optagere samt tv-services som TiVo.

Undersøgelsen viste også, at på trods af de nye teknologier er det stadig begrænset, hvor meget tv, der ses på internettet, selvom det er steget en smule. Den gennemsnitlige seer, der ser video på nettet, så kun i gennemsnit 2 timer og 53 minutter om måneden. Samtidig viste en anden undersøgelse, at kun 1 pct. af alle voksne overhovedet ser tv-serier eller tv-shows på nettet.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Dragon_Claw 12 år siden

Television tells the truth!
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#2 Graversen 12 år siden

Jeg har set en ældre undersøgelse som sage noget i retningen af at den gennemsnitlige amerikaner ser ca. 8 timers TV om dagen. Men uanset hvilke af disse resultater der er sande, skal man huske på at Amerikanerne gennerelt har et andet forhold til TV kigning. For det er mere typisk for amerikanere, at lade deres TV kører, selv om der er ingen der ser det. Det kan så være at de laver et eller andet imens og lytter til TV'et, hvilket vil sige de bruger det som en radio.

Det samme gør sig nok også gældende for Danmark, da jeg ikke tror på at de 2,5 time TV vi i gennemsnittet ser, er hvor man intents følger med i hvad der sker. Men det kan jo være svært at måle hvor meget man præcis ser på TV'et, da statistikerne er målt med en box der bare siger hvornår TV'et er tændt.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#3 Thomsen 12 år siden

Ah, helt så enkelt er det heller ikke. De traditionelle "Set Meters" (herhjemme tv-meter) registrerer udover tænd/ sluk af fjensynet også løbende valg af kanal og hvem, der ser med (gennem en personlig kode som seeren skal bruge til at logge sig på med, hver gang de sætter sig ved fjernsynet). Men udover det, findes der faktisk også en nyere teknologi med bærbare enheder, der løbende registrerer ens eksponering overfor tv- og radiosignaler.

http://en.wikipedia.org/wiki/Portable_people_meter
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#4 moulder666 12 år siden

FEM TIMER!!!!!ONE

Fem timer? Ok - hjælp mig her - hvordan finder man tid til det?
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#5 PedeMeister 12 år siden

moulder666 (4) skrev:
FEM TIMER!!!!!ONE

Fem timer? Ok - hjælp mig her - hvordan finder man tid til det?


Hvis det kun er registreret hvor længe TV'et er tændt, så kan det lade sig gøre hvis man tænder når man kommer hjem, og lader det køre til man går i seng.
Det kunne være man ville høre musik når man kom hjem og prøvede lykken med Voice, VH1 eller MTV...

EDIT:
Men man skal være slemt glad for reklamer og anden snak for der er godt nok ikke meget musik på de der "musik"-kanaler...
Gravatar

#6 Bates 12 år siden

Gravatar

#7 m 12 år siden

Wow, det er ligeså meget som jeg ser på en uge (tæller jeg DVD med kommer jeg op på 10-12 timer om ugen)
The 21st century is when everything changes. And you gotta be ready.
Gravatar

#8 keitel 12 år siden

Er det kun Tv de mener eller også når man ser en film på dvd? fordi i så fald er det dælme vildt, jeg ser kun en halv time nyheder hver dag, resten er film.
Gravatar

#9 Zaphix 12 år siden

Ser mindre end 5 timers TV om måneden, ikke engang nyheder bliver det til.
Derimod bliver tiden brugt på PC, film og bøger.
Nyheder kan klares i dagens avis, eller via nettet.

Sjovt nok ser jeg mest TV når jeg er på besøg hos familie eller venner, da der altid er et eller andet de skal se.
Gravatar

#10 kasperfmn 12 år siden

Jaja, ingen af jer ser særlig meget tv, men jeg slår jer - Jeg ejer slet ikke noget tv ;-)

Skriv ny kommentar: