Filmskaberne bag ‘The Peanut Butter Falcon’, Michael Schwartz og Tyler Nilson, er blevet hyret til at tilpasse og instruere genindspilningen af ‘Retfærdighedens Ryttere’ for Lionsgate.

Shawn Levy, Dan Levine og Dan Cohen fra 21 Laps producerer, mens Sisse Graum Jørgensen og Anders Kjærhauge fra den originale film er executive producers. James Myers overvåger projektet for Lionsgate.

Den originale danske film fra 2020 havde Mads Mikkelsen i hovedrollen og blev instrueret af Anders Thomas Jensen, som skrev historien sammen med Nikolaj Arcel. ‘Retfærdighedens Ryttere’ blev en kritiker- og fanfavorit på grund af dens originale tone og skæve action.

Historien følger en nyligt udsendt soldat, der vender hjem for at tage sig af sin teenagedatter efter, at hans kone bliver dræbt i en togulykke. Men da et team af statistikeksperter, der undersøger ulykken, hævder, at der er tale om en forbrydelse, begiver soldaten sig ud på en hævnmission sammen med en broget gruppe for at finde de ansvarlige.

Schwartz og Nilsons store gennembrudsfilm kom med ‘The Peanut Butter Falcon’, som fik strålende anmeldelser, vandt en Audience Award på SXSW og blev den mest indtjenende indie-film i 2019. Blandt mange hædersbevisninger modtog filmen også en nominering fra DGA for Achievement in First-Time Feature Film og blev opført blandt NBR’s Top Ten Independent Films.

De instruerede senest spillefilmen ‘Los Frikis’, som modtog hovedjuryprisen på Miami Film Festival.

Lionsgate og 21 Laps er også samarbejdspartnere på den kommende film ‘Never Let Go’, med Halle Berry i hovedrollen og som executive producer, instrueret af Alexandre Aja, som forventes at få premiere den 27. september.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: