Filmfans bør blive derhjemme, mener pandemi-forskere – biografen er ikke sikker. 

I dag har “Tenet” verdenspremiere i lande uden for USA, som må vente til i næste uge.

Det glæder verdens biografejere, mens pandemi-forskere frygter genåbningen af særligt de amerikanske biografer:

”Det er intet scenarie, hvor det er en god idé at besøge biografen,” siger Dr. Anne W. Rimoin, som professor i epidemiologi ved University Of California til AV Club.

Heller ikke Rimoins kollega, Dr. Abdul El-Sayed, er begejstret ved et stort fremmøde i biograferne:

”Det er nærmest det sidste, jeg ville gøre lige nu.”

Senest har “Doctor Strange”-instruktør Scott Derrickson også advaret imod at se “Tenet” i de amerikanske biografer, hvilket Tom Cruise dog ikke har lyttet til.

Læs også ‘Tom Cruise med modigt stunt: Ser “Tenet” i biografen‘.

Tom Cruise har således frigivet en video, hvor han ser “Tenet” i biografen iført ansigtsmaske.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

I Danmark er der stort set Ingen risiko ved at gå i biografen, men selvfølgelig hvis der ikke er nogen nationale retningslinjer, og folk må klumpe sig sammen og give krammere, så kan det blive et problem.

Noget jeg håber holder ved også efter Corona er afspritning, så jeg slipper for andre folks baciller og baktusser. Og så er det rart med det frie sæde, så man kan brede sig lidt mere.

Og så må de godt snart fjerne det latterlige krav om mundbind, der ikke er årsag til faldet i smitten. Det er lidt komisk for ikke at sige tåbeligt at man er i tog til Århus, hvor det ikke blev kontrolleret om man brugte mundbind. Ind på banegården, hvor der er to strikse kontrollanter i hver ende der afviser alle uden mundbind, man må ikke engang bevæge sig fra den ene ende af hallen til den anden, og når man så kommer ind i Bruuns Galleri, så flår stort set alle mundbindet af og kan bevæge sig frit mellem hinanden.

Skriv ny kommentar: