Efter sin rolle som CIA-agenten Paloma i den seneste James Bond-film “No Time to Die” tager Ana de Armas endnu en tørn i action-genren — denne gang i “John Wick”-universet.

Den cubanske skuespillerinde er ifølge Deadline i forhandlinger om hovedrollen i Lionsgates kommende “John Wick”-spinoff “Ballerina”.

Her vil hun spille en ung snigmorder, der — på klassisk hævnfortællingsvis — er på jagt efter dem, der slog hendes familie ihjel. Som vi så i “John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, var der en hel afdeling af ballerinaer under træning som snigmordere, og det er altså her, de Armas’ karakter er blevet oplært.

Len Wiseman (“Die Hard 4.0”) står bag roret på actionfilmen, der har fået “Parabellum”-forfatter Shay Hatten til at skrive manuskriptet.

Chad Stahelski, der har instrueret alle tre “John Wick”-film, vil denne gang agere producer. Det gør han sammen med Basil Iwanyk og Erica Lee, der også har arbejdet på de tidligere “John Wick”-film. Om Keanu Reeves — selveste John Wick — spiller med i filmen, ved vi ikke endnu.

Ana de Armas har efterhånden markeret sig som et Hollywood-stjerneskud. Ikke kun har hun haft roller i fantastiske film som “Blade Runner 2049”, “Knives Out” og “No Time to Die”, men hun har også en film fra Russo-brødrene på vej — “The Gray Man”. Derudover skal hun spille den ikoniske skuespillerinde Marilyn Monroe i den biografiske “Blonde”.

Du kan læse vores anmeldelse af “No Time to Die” her.

“Ballerina” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 2 år siden

Helt klart en film jeg ville gå i biffen og se...
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: