Andy Serkis skaber med sit produktionsselskab, Imaginarium Productions, en serie om grundlæggeren af voksmuseet Madame Tussauds.

Gollum-skuespilleren og “Venom: Let There Be Carnage”-instruktøren vil både agere showrunner og instruktør på serien, der har fået titlen “Madame!”. Det rapporterer Variety. Newen Connect står for at distribuere serien, mens selskabet Felicita Films ligesom Imagimarium også producerer.

Læs også: “Sony har annonceret ‘Venom 3′”

“Madame!” fortæller historien om den schweiziske voksmodellør Marie Tussaud, der i slutningen af det 18. århundrede flygtede fra Frankrigs terrorregime til England, og som i 1835 for første gang åbnede dørene til sit verdenskendte voksmuseum i London.

Serkis sagde selv om serien: “Det her er intet periodedrama, det er en vanvittigt skør, alle-kneb-gælder, anarkisk narrestreg fundet på af en fabelagtig postfaktuel bøddels datters besynderligt forskruede sind. Marie er klar over én ting – hvis man skal fortælle sin egen livshistorie, så gør den underholdende, selv hvis man skal opdigte den, og hvad end der sker, så klip alle de kedelige ting ud.”

Serkis, der tidligere i år kunne ses på det store lærred som Alfred Pennyworth i Matt Reeves’ “The Batman”, skal foruden den kommende serie også instruere den animerede filmatisering af George Orwells klassiske roman “Animal Farm”. Den har dog – ligesom serien – endnu ingen premieredato, selvom produktionen er gået i gang.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: