Ruben Östlunds næste satiriske socialkommentar, “Triangle of Sadness”, har fået sin første morsomt ulækre og tåkrummende første trailer.

Den svenske mesterinstruktør har tidligere stået bag utrolige film som “Force Majeure” og “The Square”, og den nye trailer til “Triangle of Sadness” teaser, hvad der meget vel kunne blive endnu en fænomenal film til samlingen. Filmen er i hvert fald kommet godt fra start, efter den – ligesom “The Square” – modtog Guldpalmen i årets filmfestival i Cannes.

“Triangle of Sadness” følger kendismodelparret Carl (Harris Dickinson) og Yaya (Charlbi Dean), der inviteres med på et luksuriøst krydstogt for den øverste del af overklassen, styret af en marxistisk kaptajn (Woody Harrelson). Passagererne ender dog på gyngende grund, efter skibet begynder at synke, og de overlevende må nu kæmpe for overlevelse på en afsides ø.

Ligesom i “The Square”, hvor Östlund arbejdede sammen med danske skuespillere som Claes Bang og Christopher Læssø, er “Triangle of Sadness” også præget af dansk islæt. Vicki Berlin (“Live fra Bremen”) og dansk-kroatiske Zlatko Burić (“Pusher”) spiller nemlig hhv. en medarbejder og en russisk passager på det fortabte krydstogtsskib.

De to danskere er en del af et broget cast, der med Dickinson, Dean og Harrelson også repræsenterer hhv. England, Sydafrika og USA. Derudover spiller filippinske Dolly de Leon, tyske Iris Berben, svenske Henrik Dorsin, ungarsk-schweiziske Sunnyi Melles samt engelske Amanda Walker og Oliver Ford Davies også med.

Læs også: “Colin Farrell og Brendan Gleeson genforenes med ‘In Bruges’-instruktør i første trailer til ‘The Banshees of Inisherin'”

Ligesom med samtlige af Östlunds tidligere film har instruktøren også ageret manuskriptforfatter på “Triangle of Sadness”. Filmen er produceret af hans hyppige samarbejdspartnere Erik Hemmendorff og Philippe Bober.

“Triangle of Sadness” får dansk premiere den 22. september.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: