[ANNONCE] Tidligere Secret Service-chef Mickey Nelson var konsulent på “Angel Has Fallen”, der nu får premiere i hjemmebiografen via Blockbuster.dk.

Det kan godt være, at “Fallen”-filmene med Gerard Butler som Secret Service-agenten Mike Banning er en del mere overgearede og actionfyldte end virkeligheden, men realismen har været i højsædet på “Angel Has Fallen”-produktionen.

Således er Gerard Butler blevet trænet og klædt på til Secret Service-opgaven med at beskytte den amerikanske præsident af tidligere assistant director for amerikansk Secret Service, Mickey Nelson.

Mickey Nelson fortæller til Metro, at tøj, sprog og bevægelser er troværdige i “Angel Has Fallen”, men der er dog en grænse – Nelson har svoret ikke at afsløre de største hemmeligheder fra Secret Service, som altså er blevet holdt skjult for Hollywood.

Drone-truslen i “Angel Has Fallen” er dog særdeles relevant i dagens efterretningsarbejde, fortæller Nelson, der vurderer, at Gerard Butler godt kunne blive en rigtig agent:

”Det tror jeg, han kunne. Jeg har brugt en god del tid med Gerard, at jeg tror, han kunne gøre det,” siger Mickey Nelson.

“Angel Has Fallen” kan fra i dag købes og lejes til hjemmebiografen hos Blockbuster.dk.

Image result for angel has fallen gifVis kommentarer (1)
Gravatar

#1 MacGuffin 4 år siden

Nå, så er Filmz overgået til prostitution. Ja, det er vel hvad man kan forvente af et så ryggesløs medie.

Skriv ny kommentar: