Star Wars-instruktør Rian Johnson får nu oprejsning i form af kampagnen #ThankYouRianJohnson.

Han blev udskældt af en stor del af Star Wars-fanbasen efter “The Last Jedi”, hvilket kulminerede, da Mark Hamill erklærede, at det ikke var hans Luke Skywalker i “The Last Jedi”.

Senest er “The Rise of Skywalker” blevet udlagt som en direkte afstandtagen til “The Last Jedi”, der får flere af sine idéer og karakterer undermineret i Star Wars-afslutningen på ‘Skywalker Saga’.

Flere Star Wars-skuespiller samt instruktør J. J. Abrams valgte da også i kampagnen til “The Rise of Skywalker” at lægge luft til Rian Johnson og “The Last Jedi”.

Nu kommer en andel del af Star Wars-fanbasen dog Rian Johnson til undsætning med kampagnen #ThankYouRianJohnson, der takker “The Last Jedi”-instruktøren.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Johnny42 6 måneder siden

Jeg havde det på fornemmelsen før jeg så TROS og blev bekræftet i at min fremtidige foretrukne rækkefølge som jeg vil se filmene i er I, II, III, IV, V, VI, VII, IX.
TLJ er bare en ligegyldig parentes med en ufattelig lang og langsom forfølgelse.

Sjovt så mange TLJ synes at JJ Abrams kastede meget af TLJ bort(hvilket han ikke gjorde, han var nød til at arbejde med det han havde og forsøge at redde stumperne), men de har ikke noget problem med at Rian Johnson gjorde det samme med det der blev sat op i TFA.
Gravatar

#2 IBA 6 måneder siden

Både JJ og RJ har fejlet. JJ skabte ikke noget originalt men det gjorde RJ til gengæld uden succes. De har begge været med til at undergrave de første seks film. Film der har eksisteret i flere årtier. Virkelig ærgerligt.
Gravatar

#3 gladiator 6 måneder siden

Jeg kan leve med slutningen på sagaen, med TRoS. Synes den havde flere fine ting, respekt for karaktererne, selvom jeg aldrig fatter, at man havde skrevet de originale SÅ meget ud af manuskripterne. Dog synes jeg at TFA fremstod en fantastisk hymne til Han Solo. Han gik ud med ære, modsat Luke i TLJ.
At de tre aldrig fik fælles screen time igen, er mig en gåde...

TLJ var og ER en fadæse, og en kæmpe lort på SW universet. Den ville ikke rigtig noget, selvom mange siger at den ville udfordre. Den ville blot lede en i en masse retninger, for at have et forfærdeligt klimaks og en tør historie, som kunne være skrevet ned på 2 A4 sider.. Så meget af den film viste sig at være ligegyldigt. Samtidig tog den karakterne på hver sin rejse, hvilket gjorde, at man aldrig følte et bånd til dem, og dem sammen.

Må indrømme jeg mener at TRoS rettede op på mange ting, og havde da sine huller. Men nød sgu gensynet med Lando osv. Fine cameos. Man fik liiiidt team spirit og en Palpatine som lurrede i krogen, havde været en fantastisk ting i en 2'er, for så at kunne bygge et episk slag op, endnu bedre i en 3'er. Viser endnu en gang, hvor spildt TLJ var.

Gravatar

#4 The one is back 6 måneder siden

Efter me min mening skulle det ikke være en Snoke eller Sheev Palpatine der skulle være den onde main villain men en Kvindelige.Hans kone kejserinde Palpatine, Sheev send sin kone kejserinde Palpatine ud i det ukendte område hun kom tilbage for at forfører Ben Solo til den mørke side
Gravatar

#5 Gridlock 6 måneder siden

Dem om det.
Personligt synes jeg at filmen er en omgang lort af værte grad.
TFA var ikke noget mesterværk heller, men der var trods alt potentiale til at den kunne være blevet fed.

Det potentiale forsvandt med TLJ og TROS er ikke meget bedre.
Så Disney Star Wars står tilbage som noget der klarede og nakke Star Wars, på grund af udulig lederskab fra Kennedy´s side og en franchise der er blevet ædt og af politisk korrekthed.

Siden hastags er popukære har jeg da også et par stykker #Sololostmoney #Withoutrespectwereject
Gravatar

#6 Ryder666 6 måneder siden

Er på ingen måde Star Wars-nørd, men har dog set episode 1-3 og 4-6. Finder de oprindelige Star wars-film særdeles underholdende.

Har de fleste film, inkl spinoff, men tøver lidt med at se de nye, inkl The Last Jedi, da jeg har læst mange blandede anmeldelser.

Jovist, er ikke afhængig af andres meninger, så skal nok få den set på et tidspunkt, og håber på en definitiv edition, hvor samtlige film er inkluderet. Man har vel lov at håbe, ikke sandt?! ;-)

Skriv ny kommentar: