Gerard Butler følger i Scarlett Johanssons fodspor og sagsøger nu produktionsselskaberne, der stod bag actionfilmen “Olympus Has Fallen”.

Søgsmålet kommer 8 år efter Antoine Fuqua-filmen havde premiere. Butler anklager produktionsselskaberne Nu Image, Millennium Media og Padre Nuestro Productions for bedrageri, da han mener, at han skyldes mere end 10 mio. dollars (over 62. mio danske kroner) af nettooverskuddet.

“Olympus Has Fallen” indtjente lidt over 170 mio. dollars på et budget på 70 mio. dollars, men ifølge Butler, havde produktionsselskaberne aldrig intentioner om at betale ham noget af nettooverskuddet.

På trods af den manglende betaling, har “Olympus Has Fallen” fået de to opfølgere “London Has Fallen” og “Angel Has Fallen”, og vi kan se frem til endnu flere film i franchisen i fremtiden — hvis forholdet da ikke er totalt ødelagt mellem Butler og Millennium Media endnu.

Læs også: “Gerard Butler skal redde verden igen — grønt lys til ‘Night has Fallen'”

Butlers søgsmål er kommet frem umiddelbart efter, at “Black Widow”-stjernen Scarlett Johansson har valgt at sagsøge Disney over et kontraktbrud på baggrund af udgivelsen af superheltens solofilm.

Det kan du læse mere om her.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 BlackJesus 2 år siden

Meget sent og skørt at det kommer efter man har lavet 2 efterfølger. Må da næsten kun være ny viden han ikke havde tidligere, der gør han sagsøger.

Som jeg forstår er det 2 forskellige sager ang. Scarlet og Gerard. Scarlett's er mere kompliceret, da hun ha tabt indtjening ved at filmen er gået direkte i streaming sammen med biogafudgivelsen.

Når det er sagt så har jeg ikke særlig meget sympati for skuespillerne. Har ofte været efter producenterne for at tage alt for mange penge for deres film, men kan da se at skuespillerne er lige så grådig!

Skriv ny kommentar: