Marvel-fans har ventet tre lange år på, at efterfølgeren til “The Avengers” skulle få premiere. Nu er “Avengers: Age of Ultron” her så, der ifølge de danske anmeldere skam er flot, men som efterhånden opleves som en slidt skabelon.

Se også: ”Avengers: Age of Ultron” kunne være blevet 3,5 timer lang

”Med fem film baseret på Marvel-tegneserier i biograferne alene i 2016 og endnu en håndfuld i 2017 bliver det svært ikke at føle sig stopfodret med en slags film, der efterhånden føles lavet efter en formel,” skriver Jacob Wendt Jensen fra Berlingske, der kvitterer med tre stjerner.

Nanna Frank Rasmussen fra Jyllands-Posten giver fire stjerner: ”Det bliver en opvisning i spektakulære 3D-forvirrende undergangskampe. Det er flot, men det er også indholdsløst, fortærsket og trættende.”

Filmz’ egen Morten Vejlgaard Just er enige med de fire stjerner: ”Sådan er det med film fra Marvel. De giver ingen mening, og det skal de sikkert heller ikke. Men faktisk er anden omgang med hele hævnerholdet samlet et af de mere vellykkede Marvel-forsøg på at tilsætte mening til de mange bygninger, der smadres undervejs,” skriver Just.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 akerman 5 år siden

Men den ligger på 8.7 på imdb. CGI action iblandet lidt lavpandet humor er åbenbart det folket vil have - skidevære med at plottet kunne stå på et frimærke så.
Gravatar

#2 Kviesgaard 5 år siden

Det forklarer måske min manglende evne til, at give en bedømmelse af filmen i går aftes, efter at have forladt biografen.

Den var vældig flot lavet, og havde mange gode elementer, men der var et eller andet, som jeg ikke rigtig kunne sætte fingeren på, der gjorde, at jeg ikke var helt oppe og ringe.

Havde ellers sådan glædet mig til filmen, og havde endda haft held til, at undgå diverse trailere.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Driver 5 år siden

akerman (1) skrev:
Men den ligger på 8.7 på imdb. CGI action iblandet lidt lavpandet humor er åbenbart det folket vil have - skidevære med at plottet kunne stå på et frimærke så.

Jeg tror, det lige skal tilføjes, at inden premieredagen, lå filmen helt oppe på 9.5. Den var tydeligvis stemt op af fans, som endnu ikke havde set den og det ender nok i sidste ende med at give et ret misvisende billede, omend jeg tror, den ender med at stagnere på omkring 8, hvilket også er flot.

Taget i betragtning, at den på tre dage er gået fra 9.5 til 8.7, så er det interessant, hvor den rigtige score ville ligge, hvis ikke folk havde stemt inden, de havde set den.

Og samtidig kan man sikkert argumentere for, at nogen bevidst har givet den få stjerner, det skal jeg være usagt, men tydeligt har det været, at folk har stemt inden, de har set den.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#4 cnr 5 år siden

#2

Sjovt - jeg havde det på samme måde, syntes filmen var rigtig vellykket, der var bare et eller andet jeg ikke kunne sætte fingeren på. Nu her et par dage efter er mit bedste bud, at Joss's ellers altid sublime humor for en gangs skyld ikke helt ramte det niveau som vi kende fra ham
Gravatar

#5 Captain Marvel77 5 år siden

jeg skal se den om et par timer, glæder mig, meget dertil:-)
Gravatar

#6 Alain 5 år siden

#2 #4

Fuldstændig enig med jer to. Sad også og følte den faktisk ikke var lige i øjet som 1'eren i går...

Synes netop også bl.a. humoren var mindre skarp i forhold til den første.

Øv.
Gravatar

#7 Captain Marvel77 5 år siden

jeg modsætter jeres negativitet og skal nu fortælle at jeg synes filmen var fantastisk og hvorfor fordi den var god.......
kan virkelig ikke forstå hvorfor nogle synes den var middelmådig.......
Gravatar

#8 Baby Strong 5 år siden

Captain Marvel77 (7) skrev:
jeg modsætter jeres negativitet og skal nu fortælle at jeg synes filmen var fantastisk og hvorfor fordi den var god.......

Var filmen fantastisk, fordi den var god?

At konstatere den ikke levede op til ens forventninger, har ikke noget med negativitet at gøre.
Gravatar

#9 Hive 5 år siden

Jeg ville så gerne elske den film, men jeg er tilbøjelig til at give dem ret: virkeligt flot film med spektakulær action - men intet nyt i forhold til den første, som klart var bedre.
Gravatar

#10 Nagash 5 år siden

Formularisk.. Det er vel bare en pænere måde at sige samlebånd på :P

Pun intended :D

Skriv ny kommentar: