Fans kan næppe få deres yndlingsfilm lange nok. Fans af “Avengers”-franchisen må dog ‘nøjes’ med 142 minutters “Avengers: Age of Ultron”, når den får premiere i næste uge. Men den kunne være blevet over en time længere, fortæller instruktør Joss Whedon nu til Vulture.

Se også: Joss Whedon: Jeg er blevet for gammel til “Avengers”

For i Whedons første gennemklip af sine optagelser til Marvel-føljetonen afleverede han en film på 3,5 timer. Den endelige version bliver næsten 70 minutter kortere. Men derfor savner Whedon ikke betydelige scener i biografversionen:

”Der er en eller to ting i den, som jeg ikke er glad for at undvære, men det er småting,” siger Whedon om det endelige resultat.

Han fortæller videre, at han faktisk ønskede sig, at 2’eren blev kortere end 1’eren, hvilket han troede ville være urealistisk. Men utroligt nok er “Age of Ultron” præcis et minut kortere end den første film, der kan ses fra d. 23. april i de danske biografer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 skywave 7 år siden

Fordelen ved lange film er, at man har tid til fordybning, og det gælder lige meget, om det "bare" er en fed superhero-movie som Avengers, eller om det er Cloud Atlas...Man kan jo have et stille håb om om en meeeeegeeeet extended udgave på blueray :D
Gravatar

#2 Morpheus 7 år siden

Ja, det ville være fedt med en Extended Edition i hjemme biografen! Jeg ville købe den med det samme.

Skriv ny kommentar: