Fans har ventet længe på filmatiseringen af den første af E.L. James’ erotiske bestseller, “Fifty Shades of Grey”. Anmelderne derimod giver filmen om at få pisk en helt masse pisk tilbage i retur.

Se også: Pia Kjærsgaard anbefaler “Fifty Shades of Grey”

”Der er noget fundamentalt galt med en film, der slår sig op på at være erotisk, men er lige så tiltrækkende som en rodbehandling uden bedøvelse,” skriver Nanna Frank Rasmussen fra Jyllands-Posten, der kvitterer med to stjerner.

Henrik Queitsch fra Ekstra Bladet giver bundkarakter, en stjerne: ”En sært bornert småborgerlig sag, som man skal være meget understimuleret både seksuelt og kunstnerisk for at få det mindste ud af.”

Filmz’ egen Morten Vejlgaard Just giver også en stjerne: ”Jeg har aldrig tidligere set en pornofilm fra start til slut. Det har jeg nu. Jeg havde ellers lyst til at spole flere gange, da jeg så ‘Fifty Shades of Grey’,” skriver Just.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Menneskedyr 6 år siden

Det ser tåbeligt ud og lyder da også ret så håbløst - S/M-kommercialisering..........det er jo åndssvagt

Jeg går på uddannelse, hvor jeg kan se at kvinder i forskellige aldre har sådan en fællespsykose udi dårlig smag
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#2 Mr. Anderson 6 år siden

#1

Der er jo bare ganske almindelig dårlig smag, eller uvidenhed. Mænd gør jo præcist det samme, når de blindt går ind og ser den nyest Transformer film, kun forført af eksplosive action scener.
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin

Skriv ny kommentar: