Hun spillede Catwoman i “The Dark Knight Rises”. Siden har vi ikke set noget til Anne Hathaway i DC-universet. Nu åbner hun dog op for et muligt comeback.

Se også: Den gamle Lois Lane hader den nye Lois Lane

I et interview med Variety bliver Hathaway spurgt ind til muligheden for en solofilm med Catwoman, hvilket hun bestemt ikke afviser:

”Jeg elsker den karakter så meget, og jeg havde det så sjovt med at spille den,” siger Anne Hathaway til Variety.

Spørgsmålet er dog, om Hathaways Catwoman ville kunne passe ind i det nye DCEU:

”Jeg er ikke sikker på, hvordan det ville fungere, fordi jeg tror, at Christopher Nolans ‘Batman’-historie er blevet afrundet, og den er jeg en del af, så jeg ved det ikke, men jeg elsker DC-universet, så det ville være sjovt at tage endnu en tur.”

I 2004 gjorde Halle Berry forsøget med solofilmen “Catwoman”, men med aktuelle 3,3 på IMDb så blev den altså langt fra en succes – så Anne Hathaway har rig mulighed for at forbedre DC-universet på den front.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Geekalot 6 år siden

Vil egentlig hellere være fri. Syntes ikke hun gjorde den karakter videre spændende i Nolans univers, hun var blot fyld. Ikke sagt at hun er ringere en Halle Berry i Catwoman, for det var hun bestemt ikke. Men hun var bare ikke særlig interessant i The Dark Knight Rises.
Men igen det et andet take vi får nu i DC en i Nolans univers, så hvem ved, kunne muligvis godt gå.
Gravatar

#2 X&O 6 år siden

Jeg kunne nu meget godt lide hende. Jeg ved godt der er mange der har noget imod Anne Hathaway uanset hvilke roller hun spiller, men det der måske kan virke irriterende omkring hendes person synes jeg faktisk passede ret godt til karakteren, fordi folk i filmen følte det lidt på samme måde med hendes karakter.
Gravatar

#3 Star Trek fever 6 år siden

Catwoman er en spændende figur. I serien Gotham, bliver figuren meget godt spillet. Der er mange spændende sider af figuren. Tror dog hun passer bedst til en serie
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 Sir_cumalot 6 år siden

Så længe Nolan tager sig af den, ja. Ellers nej tak.
Gravatar

#5 Mixart 6 år siden

Det vil også virke forkert, når det er Ben Affleck, der er batman nu.
Gravatar

#6 David Munch 6 år siden

Synes Hattaways portrættering var for én-dimensionel. Om det så skyldes hende eller manuskriptet, det er så det.
Gravatar

#7 kblood 6 år siden

Synes egentlig hendes cat woman måske kunne fungere i en solo film. Den anden der var gik godt nok ikke for godt, og var også noget med overnaturlige kattekræfter og sådan, og det prøvede den Batman film hun var med i vidst at holde sig fra.

Så i stedet for at være en tilfældig person som pludselig bliver cat woman er hun en mestertyv som rent faktisk har levet et liv der gjorde hende til den person.

Der skal helt klart mere til end det man så i Batman filmen dog.

Men som også blev pointeret, så virker det forkert at lave en spin-off af de Batman film når der nu allerede er kommet en ny Batman. Tror jeg ikke helt på vil ske.
Gravatar

#8 Geekalot 6 år siden

#7 muligt, men den er jo ikke så tro overfor tegneserien med den Catwoman :) Men det jo som man vælger stilen.
Gravatar

#9 nwinther 6 år siden

Batman er som karakter heller ikke videre interessant. Det gælder de fleste superhelte, når først man lige har kridtet deres oprindelseshistorie op (den er som regel det mest spændende).

Der hvor de få velfungerende superheltefilm virker, er kombinationen af skurk og helt. Og som regel er skurken langt mere interessant, end helten.

Michelle Pfifers Catwoman var rigtig god, fordi hun var kompleks - ikke rigtig skurk, ikke rigtig helt. Men hun havde også Pingvinen, Batman og Walken's karakter at spille op imod.

HB's var frygtelig og AH's "meh".

Men der er vel ikke noget naturstridigt i at lave en god CW-film. Altså "superheltegod". Og med Superheltegod, mener jeg dårlig.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#10 moulder666 6 år siden

Star Trek fever (3) skrev:
Catwoman er en spændende figur. I serien Gotham, bliver figuren meget godt spillet. Der er mange spændende sider af figuren. Tror dog hun passer bedst til en serie


Mener du hende børneskuespilleren? Jeg synes selv, at hun er noget af det der trækker en ellers ok serie voldsomt ned (sammen med Pingvinens mor)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: