Russo-brødrene har tilføjet en ny flok Hollywood-stjerner til deres næste film “The Electric State”.

Brødrene, der har instrueret to ud af fem af filmhistoriens mest indtjenende film nogensinde, genforenes med “Captain America: The Winter Soldier”-skuespiller Anthony Mackie i deres næste film, hvor de også har hyret stjerner som “Breaking Bad”-skurken Giancarlo Esposito, FX’ “Fargo”-stjerne Billy Bob Thornton og “Everything Everywhere All at Once”-skuespiller Ke Huy Quan. Det rapporterer Variety.

Læs også: “Tim Blake Nelson gør comeback som the Leader i ‘Captain America 4’, der også introducerer israelsk superhelt”

Dermed slutter de sig til “Stranger Things”-stjernen Millie Bobby Brown, “Guardians of the Galaxy”-superhelten Chris Pratt, “Spotlight”-skuespiller Stanley Tucci og “Seinfeld”-skuespiller Jason Alexander.

“The Electric State” fortæller historien om et alternativt USA i 1990’erne, hvor mennesker og robotter endt i borgerkrig. Her spiller Bobby Brown en ung pige, der i kølvandet på krigen rejser på tværs af det ødelagte og farlige land for at finde sin forsvundne bror, og det er på den rejse, hun møder en smugler spillet af Pratt.

Både Mackie og Thornton er blevet castet i stemmeroller, hvor førstnævnte spiller Pratts robotmakker, mens sidstnævnte spiller en vigtig rolle på robotsiden af borgerkrigen.

Esposito spiller en skurk, der via en drone jagter en robot, der hjælper Browns karakter på hendes mission, mens Quan spiller en læge, som oprindeligt skulle have været spillet af Quans “Everything Everywhere All at Once”-kollega Michelle Yeoh.

“The Electric State” er skrevet af “Avengers: Endgame”-forfatterne Stephen McFeely og Christopher Markus og baseres på Simon Stålenhags illustrationssamling af samme navn.

“The Electric State”, der er en Netflix Exclusive, er under produktion i øjeblikket og forventes at få premiere på streamingtjenesten i løbet af 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: