Neil Gaiman får lov til at fortsætte sin live-action-adaptation af de ikoniske tegneserier, han selv har stået bag. “The Sandman” får nemlig officielt en Sæson 2 hos Netflix!

Efter en succesfuld første sæson, der både var elsket af fans og kritikere, har Netflix og Gaiman nu selv afsløret, at vi vender tilbage til the Dreaming, efter at Sæson to af “The Sandman” nu har fået grønt lys.

Annonceringen af den nye sæson sker tre måneder efter premieren på seriens første kapitel, og der har længe været rygter og forskellige rapporter om, hvorvidt vi ville få mere “The Sandman” eller ej.

Læs også: “‘The Umbrella Academy’ får sin fjerde og sidste sæson på Netflix”

Nu ved vi dog, at “drømmen fortsætter”, som en video, som Gaiman har lagt ud, siger. Dermed kan vi forvente at se stjerner som Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong og Jenna Coleman gøre comeback i den nye sæson, der – ligesom Sæson 1 – efter sigende vil tage udgangspunkt i flere bind fra Gaimans oprindelige tegneserier.

Hvornår vi “The Sandman” vender tilbage til Netflix, ved vi ikke endnu, men indtil da kan vi jo forberede os på den nye sæson ved at se/gense de 11 episoder, der ligger tilgængelige på streamingtjenesten.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: