Retten tillader Johnny Depp at sagsøge ekskonen Amber Heard for ærekrænkelse. 

Den spektakulære Hollywood-sag fortsætter imellem eks-ægteparret Amber Heard og Johnny Depp. Blev hun udsat for vold? Eller lyver hun?

Det spørgsmål og den sag fortsætter nu i retten i Virginia, hvor Johnny Depp vil sagsøge Amber Heard for intet mindre end 50 millioner dollars svarende til 340 millioner kroner.

I første omgang har Heard forsøgt at få afvist sagen, men den gik ikke. En dommer har nu godkendt Johnny Depps ønske om at sagsøge Heard, skriver Variety.

Hvad handler søgsmålet om? Depp sagsøger for ærekrænkelse efter en artikel i Washington Post fra 2018, hvor Heard antydede, at Depp var en overgrebsmand.

Det fik Depp til at sende et søgsmål på 50 millioner dollars i retur i 2019, som altså nu fortsætter hele vejen i retten.

Læs også ‘Efter anklager om vold: Johnny Depp-fans kræver ny skuespiller til “Aquaman 2”‘.

Fighten imellem de to Hollywood-stjerner har også aktiveret de to skuespilleres fanbaser.

Johnny Depp har været krævet fjernet fra “Fantastic Beasts”-franchisen, mens Amber Heard ønskes erstattet til “Aquaman 2”. Begge produceres i øvrigt hos Warner Bros.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Æreskrænkende? Hvor er det godt nok hårdt for ham. Tør øjnene og kom videre.
Gravatar

#2 Vampiress 2 år siden

Det hører nok med til historien, at de lavede et settlement tidligere, hvor hun fik en ret stor sum penge, nogle super dyre lejligheder osv. mod at hun underskrev en NDA. Det er så den hun har brudt ved at skrive den artikel. Så han er sådan set i sin fulde ret til at sagsøge hende.
Gravatar

#3 filmz-Den Lyserøde Panda 2 år siden

Og hvis den æreskrænkelse påvirker han mulighed for at få jobs er det da forståeligt nok at han kan sagsøge hende.
Gravatar

#4 lupus 2 år siden

Johnny42 (1) skrev:
Æreskrænkende? Hvor er det godt nok hårdt for ham. Tør øjnene og kom videre.


Så du vil uden videre, finde dig i at blive beskyldt for vold. Som er med til at få der fyret og fravalgt til fremtidige jobs, hmmm tvivler.
Gravatar

#5 Bjur 2 år siden

Synes kun det er fint han kan sagsøge hende helt i bund, hvis der er noget om snakken. Når man tænker på metoo, hvor flere har fået ødelagt karrieren uden først at blive dømt.
Gravatar

#6 Warbeard 2 år siden

Synes lige det bør komme med at det åbenbart var hende der var den voldelig, og næsten skar hans finger af med en ødelagt flaske, udover at lyve om hele sagen/sminke hende selv så hun ser ud som om hun er blevet slået osv - grade A psycho.

Skriv ny kommentar: