Netflix har købt rettighederne til at filmatisere arkade-klassikeren “Dragon’s Lair” – forhandler med Ryan Reynolds.

Ryan Reynolds ser ud til at fortsætte sit Netflix-samarbejde efter “6 Underground” – denne gang i form af en spilfilmatisering.

Netflix har således sikret sig rettighederne til at filmatisere arkade-spillet “Dragon’s Lair”, der i 1980’erne var ét af de mest populære spil i USA.

“LEGO Filmen”-forfatterne Dan and Kevin Hageman skriver manuskriptet om ridderen Dirk the Daring, der skal redde Princess Daphne fra den onde drage Singe og troldmanden Mordroc, skriver The Hollywood Reporter.

Læs også ‘“Deadpool”-stjerne deler en vigtig besked‘.

Nu forhandler Ryan Reynolds altså om hovedrollen som Dirk the Daring. Og Reynolds er bestemt ikke fremmed for spilfilm, hvor han har erfaring fra “Detective Pikachu” og den kommende “Free Guy”.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Star Trek fever 2 måneder siden

Den her kunne blive god
Get woke, go broke.
Gravatar

#2 The one is back 2 måneder siden

hvordan?
Gravatar

#3 Johnny42 2 måneder siden

Ryan Reynolds er nok en af de få der ud over Dwayne Johnson gør mest for at sælge en film. Han er ikke i helt samme liga som The Rock (endnu), men det bliver interessant at se hvad det ender med.
Gravatar

#4 filmz-Den Lyserøde Panda 2 måneder siden

Okay han ligner jo faktisk virkelig spilkarakteren.
Gravatar

#5 BlackJesus 2 måneder siden

Ryan Reynolds har fundet sin anden ungdom. Efter alle de gode komedier i hans unge dage, havde han svært ved at omstille sig, som så har ændret sig brat efter Deadpool.
Gravatar

#6 Star Trek fever 2 måneder siden

The one is back (2) skrev:
hvordan?


Ryan Reynolds kører den hjem
Get woke, go broke.

Skriv ny kommentar: