Lige siden “X-Men Origins: Wolverine” først ramte biograferne tilbage i maj, har Hugh Jackman med stor entusiasme udtalt sig om efterfølgeren, som han egentlig siden november sidste år har givet små gisninger omkring.

Jackmans idé har fra start været at tage den populære historie fra tegneserierne, hvor Wolverine rejser rundt i Japan, og gøre det til filmens fokus.

Det lader nu til, at han har fået sin vilje, da Jackman i en kort snak med MTV har kunnet bekræfte, at arbejdet på “X-Men Origins: Wolverine 2” er begyndt, og at historien bestemt vil finde sted i Japan.

Jackman har ved en tidligere lejlighed udtalt omkring historien: ”Der er så mange områder i den japanske historie. Jeg er vild med idéen om, at denne anarkistiske karakter, outsideren, eksisterer i verden… Tanken om samuraien også – og deres traditioner. Det er virkelig fedt. I tegneserien får han røvfuld af et par samuraier – ikke engang mutanter. Han bliver i starten helt chokeret over det.”

På nuværende tidspunkt skulle filmholdet være i de tidlige faser af udviklingen af selve historien.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#11 moulder666 14 år siden

#7 Der gives ingen forklaring - det er blot godt, gammeldags had! :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#12 North 14 år siden

tror 2'ern bliver fed :D
Gravatar

#13 lagoni 14 år siden

#7/8/11 - skaberen af serien har 'forklaret' at Hugh Jackman er så irriterende perfekt (han kan være sej, spille skuespil, synge, danse osv) at man ikke kan andet end hade ham :)
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#14 Kviesgaard 14 år siden

#13

Now that makes sense.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#15 filmz-loke76 14 år siden

Tjah de har jo allerede voldtaget, trampet på, skridtpryglet, udvandet, ødelagt, trivialiseret, fordummet, latterliggjort, kvæstet, kastreret........
........smadret, destrueret og på alle tænkelige måder fuldstændig skampulet alt hvad der har med x-men universet at gøre, så hvorfor ikke fortsætte..

/sigh****Glæder sig til en med nosser og penge annoncerer en 6 films Age of Apocalypse****


Edit - Siden hvornår har Cox haft brug for en grund til at hade nogen?
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#16 elwood 14 år siden

shut up blondy!

eller hvo'en det nu er den flinke Dr. siger det.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#17 amadoR 14 år siden

Hvad så med X-men Origins:Magneto/Storm ?. Er det det samme hold der laver Wolverine2 som skulle lave de førstnævnte, som så bliver skubbet til side?
Gravatar

#18 Nicki52 14 år siden

amadoR (17) skrev:
Hvad så med X-men Origins:Magneto/Storm ?. Er det det samme hold der laver Wolverine2 som skulle lave de førstnævnte, som så bliver skubbet til side?

Det tror jeg ikke, for Deadpool, Wolverine 2 og Magneto er alle tre sat til præmiere i 2011. Den med Storm, er First Class, du tænker på står der intet nyt om. Tror de venter med den til sidst.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#19 Billy Blaze 14 år siden

Oh dear god, make it stop!

X-men Origins: Wolverine var fornærmende ringe. Det bliver spændende at se hvilke marvel figurer de denne gang vil fucke up. Det kan næppe blive værre end Baraka-pool. Hahaha og Will.i.am som Wraith aka lame nightcrawler...
Gravatar

#20 Nicki52 14 år siden

Syntes hans forhistorie var fed. Men Ryan Reynolds med det ansigt. Det er bare grimt. Hvad er det du ikke kan lide ved Wolverine CA (Captain Awesome)?
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: