Lige siden “X-Men Origins: Wolverine” først ramte biograferne tilbage i maj, har Hugh Jackman med stor entusiasme udtalt sig om efterfølgeren, som han egentlig siden november sidste år har givet små gisninger omkring.

Jackmans idé har fra start været at tage den populære historie fra tegneserierne, hvor Wolverine rejser rundt i Japan, og gøre det til filmens fokus.

Det lader nu til, at han har fået sin vilje, da Jackman i en kort snak med MTV har kunnet bekræfte, at arbejdet på “X-Men Origins: Wolverine 2” er begyndt, og at historien bestemt vil finde sted i Japan.

Jackman har ved en tidligere lejlighed udtalt omkring historien: ”Der er så mange områder i den japanske historie. Jeg er vild med idéen om, at denne anarkistiske karakter, outsideren, eksisterer i verden… Tanken om samuraien også – og deres traditioner. Det er virkelig fedt. I tegneserien får han røvfuld af et par samuraier – ikke engang mutanter. Han bliver i starten helt chokeret over det.”

På nuværende tidspunkt skulle filmholdet være i de tidlige faser af udviklingen af selve historien.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#21 tranberg 13 år siden

Surprise
The end is closest to the beginning
Gravatar

#22 Nicki52 13 år siden

tranberg (21) skrev:
Surprise

Hvorfor syntes du ikke den var god?
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#23 tranberg 13 år siden

Nicki52 (22) skrev:
Hvorfor syntes du ikke den var god?


Jeg forstår ikke fra hvilken del af ordet du udlader, at jeg ikke kan lide filmen, og jeg går ud fra du taler om den første.
Men derudover har du da ret; jeg brød mig ikke om originalen (dvs. originalen, som i det første spin-off af den originale-original), fordi den var så evig uoriginal og en komplet ligegyldig omgang effekt-rolade.
Derfor er det mig heller ikke en overraskelse, at der straks kommer en til, da kvantitet hersker over kvalitet i Hollywood.
Deraf ... "Surprise".
The end is closest to the beginning
Gravatar

#24 filmz-Lindemanden 13 år siden

YES!! kan ikke vente :D
Gravatar

#25 filmz-Bruce 13 år siden

Glæder mig til at læse starten af overskrifterne på andres anmeldelser om denne.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#26 Monkeyking 13 år siden

Foregår i Japan!? altså en prequel til en prequel :-o
Hmm er nok også eneste chance de har for at rette op på makværket
X-men origins: Wolverine... havde glædet mig som et lille barn selv om jeg inderst inde godt vidste at de ville fucke den op.

Den var udemærket hjernedød-action-underholdning, men kendte man bare lidt til x-men universet og eller havde set de andre film (der stoppede med at være "gode" ved 2'eren) var den complete FAIL!
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."
Gravatar

#27 spand-online 13 år siden

loke76 (15) skrev:
Tjah de har jo allerede voldtaget, trampet på, skridtpryglet, udvandet, ødelagt, trivialiseret, fordummet, latterliggjort, kvæstet, kastreret........


........smadret, destrueret og på alle tænkelige måder fuldstændig skampulet alt hvad der har med x-men universet at gøre, så hvorfor ikke fortsætte..

/sigh****Glæder sig til en med nosser og penge annoncerer en 6 films Age of Apocalypse****


Edit - Siden hvornår har Cox haft brug for en grund til at hade nogen?


Enig med en enkelt undtagelse. Der er INGEN der har nosser nok til at kunne lave en Age of Apocalypse serie.
Dog er det efterhånden gået op for mig at der faktisk heller ikke er nogen der har nosser nok til at lave en ordenlig X-men film eftersom det ikke er lykkedes for nogen endnu. Ærlig talt er alt med Dolph Lundgren jo bedre action :)
Gravatar

#28 Billy Blaze 13 år siden

Nicki52 (20) skrev:
Syntes hans forhistorie var fed. Men Ryan Reynolds med det ansigt. Det er bare grimt. Hvad er det du ikke kan lide ved Wolverine CA (Captain Awesome)?


Man ved at man ikke kan lide en film når det man synes er godt ved den kan forklares på et ord! So here goes...

Introen

Det var nogenlunde det eneste jeg brød mig om. Resten af filmen er rent makværk. Det værste var nok at alle figurerne i filmen var dårlige på den ene eller anden måde.

Skriv ny kommentar: