Austin Butler, Luke Grimes og Clifton Collins Jr. er allerede castet til filmen, der begynder optagelser denne uge.

Joaquin Phoenix, Pedro Pascal, Emma Stone og Austin Butler er blandt de skuespillere, der skal spille hovedrollerne i filmen, som A24 vil finansiere og producere. Luke Grimes, Deirdre O’Connell, Micheal Ward og Clifton Collins Jr. skal også medvirke i filmen, der endnu ikke har en premieredato.

Gå ind på A24 Instagram og se lancerings billedet.

Aster instruerer ‘Eddington’ ud fra sit eget manuskript, der centrerer sig om en småbysheriff i New Mexico med store ambitioner. To gange Oscar-nominerede fotograf Darius Khondji vil stå for optagelserne, og Aster og Lars Knudsen producerer gennem deres firma Square Peg.

A24 har udgivet alle tre af Asters tidligere spillefilm, begyndende med ‘Hereditary’ fra 2018 og fortsatte med ‘Midsommar’ fra 2019 og sidste års ‘Beau Is Afraid’. Dette vil markere det sjette samarbejde mellem A24 og Square Peg.

Eddington genforener Aster med Phoenix, der spillede hovedrollen i ‘Beau Is Afraid’ sammen med Patti LuPone, Nathan Lane og Amy Ryan. Phoenix, der vandt en Oscar for ‘Joker’ fra 2019, vender tilbage til opfølgeren ‘Joker: Folie à Deux’, der har premiere i oktober fra Warner Bros.

Stone vandt sin anden Oscar i weekenden for sin rolle som Bella Baxter i Yorgos Lanthimos’ ‘Poor Things’. Hun optrådte også med Nathan Fielder i Showtime-serien ‘The Curse’, der havde sæsonfinalen tidligere på året.

Pascal optrådte for nylig i ‘Drive-Away Dolls’ og vender tilbage til den anden sæson af HBO’s ‘The Last of Us’. Butler får i øjeblikket ros for sin præstation i Denis Villeneuves ‘Dune: Part Two’ sammen med Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson og Josh Brolin.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: