Tom Hardy er tilbage som Marvel-karakteren i Kelly Marcels tredje film i Sony-franchisen.
Det nyeste kapitel i Columbia Pictures’ Tom Hardy-ledede Venom-franchise har nu en officiel titel og en tidligere premieredato.

Instruktør Kelly Marcels ‘Venom: The Last Dance’ får premiere den 25. oktober, annoncerede Sony tirsdag. Med Hardy, Juno Temple og Chiwetel Ejiofor i hovedrollerne, var filmen tidligere unavngivet og flytter to uger frem fra sin tidligere premieredato den 8. november.

Ud over at instruere filmen skrev Marcel også manuskriptet, hvor historien krediteres hende selv og Hardy.

Hardy, Marcel, Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal og Hutch Parker fungerer som producenter.

Hardy vender tilbage som Marvel-skurken, som han oprindeligt spillede i Ruben Fleischers ‘Venom’ fra 2018. Andy Serkis overtog instruktørpligterne på efterfølgeren fra 2021, ‘Venom: Let There Be Carnage’. Marcel debuterer som instruktør på en spillefilm efter at have fungeret som manusforfatter på begge de tidligere film.

Dette bliver nu den tredje Venom-film, der får premiere i oktober, og tidsrummet før halloween har fungeret godt for franchisen. Den første film oversteg 850 millioner dollars globalt, mens efterfølgeren krydsede 500 millioner dollars på verdensplan.

Hardy gik til Instagram i november for at annoncere, at filmen, der markedsføres som den sidste i serien, var genoptaget efter at have taget en pause på grund af sidste års skuespillernes strejke. Projektet var oprindeligt planlagt til udgivelse i juni 2024, men blev senere flyttet til november på grund af strejken.

I sit novemberindlæg henviste Hardy til filmen som “den sidste dans” og tilføjede, at arbejdet “ikke føles så hårdt, når du elsker det, du laver, og når du ved, at du har fantastisk materiale og støtten fra alle sider af et fantastisk team.”

‘Venom: The Last Dance’ er den seneste titel i Sony Pictures Universe of Marvel Characters. Den følger Sony’s udgivelse af ‘Madame Web’, der har Dakota Johnson og Sydney Sweeney i hovedrollerne og har underpræsteret siden premieren sidste måned.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: