Steven Spielberg og Tom Hanks’ spirituelle efterfølger til “Band of Brothers” og “The Pacific” ser ud til at blive endnu en storslået miniserie om de amerikanske krigshelte.

En ny episk krigsfortælling ruller inden længe hen over skærmene, når “Masters of the Air” får premiere på Apple TV+ den 26. januar, og nu har vi langt om længe fået seriens første trailer.

Her møder vi Austin Butler, som sammen med Callum Turner, Anthony Boyle og Nate Mann leder castet an som fire majorer i det amerikanske militærs 100. bombardementgruppe, der gik under øgenavnet The Bloody Hundredth. Vi følger dem igennem deres farefulde missioner i det tyske luftrum, hvor de med livet som indsats og med risiko for tilfangetagen kæmper kampen mod Hitlers rædselsfulde regime.

Miniserien er baseret på Donald L. Millers bog “Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought The Air War Against Nazi Germany”, og er skrevet af John Orloff, der sammen med John Shiban har skabt serien.

Du kan se de flere billeder fra “Masters of the Air” lige her.

Spielberg og Hanks har endnu engang slået sig sammen med “Band of Brothers”-producer og “The Pacific”-executive producer Gary Goetzman om rollen som executive producers på den kommende serie.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: